Запечено цветно зеле с яйце, кашкавал и сметана

Необходими продукти:
- 400 грама цветно зеле
- 1 яйце
- по щипка сол и черен пипер
- 10 грама масло
- по 100 грама кашкавал и заквасена сметана
Начин на приготвяне:
Разбийте суровото яйце с щипка сол, добавете сметаната и кашкавала (настърган предварително) и разбъркайте.
Бланширайте разделеното на розички цветно зеле в подсолена вода за около 5 минути и го сложете в намазнена тава.
Залейте със соса от сметана, яйце и кашкавал и изпечете за около половин час на 200 градуса във фурната.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: webspoon.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОАЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Задушени броколи и цветно зеле с моркови и грах в сметанов сос
- Салата Табуле с карфиол
- Домашен ориз от карфиол
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Паниран карфиол с къри
- Огретен с карфиол, шунка и кашкавал
- Карфиол, Цветно зеле
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Топла салата с карфиол, нахут и нар
- Подлютен печен карфиол с куркума
Коментари към Запечено цветно зеле с яйце, кашкавал и сметана