Запечено сирене Камамбер с карамелизирани ябълки и орехи

Необходими продукти:
2-3 парчета Камамбер
2 супени лъжици масло
4 супени лъжици мед
1 ябълка
орехи на вкус
канела на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете сиренето в подходящи порционни съдове и изпечете за 10 минути във фурната при 200 градуса.
В малка купа разтопете маслото и меда, след това прибавете парчета ябълка и едро нарязани орехови ядки. По желание сложете и канела.
Затоплете всичко за 5 минути и с тази сладка смес полейте топлото сирене.
Получава се безумно вкусно.
Добър апетит!
Снимка: escada735.livejournal.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Печено сирене Камамбер в кашкавалено тесто
- Панирано сирене камембер с боровинков и портокалов сос
- Ордьовър със сирене камембер и червени боровинки
- Печено сирене Камамбер с чесън и препечен хляб
- Торта Камамбер от бутер тесто с малини и ядки
- Пикантно фондю от сирене Камамбер в хлебче
- Сирене Камамбер в пикантна марината
- Камамбургер
- Мини питки от бутер тесто с камамбер и гъби
- Запечено сирене Камамбер с шунка
Коментари към Запечено сирене Камамбер с карамелизирани ябълки и орехи