Печено сирене Камамбер с чесън и препечен хляб
Необходими продукти:
1 питка сирене Камамбер (или Бри)
1-2 скилидки чесън
1 супена лъжица зехтин
препечен хляб за поднасяне
Начин на приготвяне:
Извадете сиренето от опаковката и сложете в подходящ съд за печене. Добре е да покриете дъното с пергамент.
Направете разрези по повърхността на парчето и в тях сложете обелените и нарязани скилидки чесън.
Полейте със зехтин и поставете в загрята до 180 градуса фурна за 10-15 минути.
През това време препечете парченца хрупкав хляб, които може да намажете със зехтин и да натриете с чесън.
Поднесете предястието с тях.
Добър апетит!
Снимки: gastronom.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Панирано сирене камембер с боровинков и портокалов сос
- Запечено сирене Камамбер с карамелизирани ябълки и орехи
- Ордьовър със сирене камембер и червени боровинки
- Печено сирене Камембер с къпиново сладко
- Сирене Камамбер в пикантна марината
- Печено сирене Камамбер в кашкавалено тесто
- Мини питки от бутер тесто с камамбер и гъби
- Запечено сирене Камамбер с шунка
- Пикантно фондю от сирене Камамбер в хлебче
- Камамбургер
Коментари към Печено сирене Камамбер с чесън и препечен хляб