Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Запечено сирене бри с боровинки, обвито в бутер тесто

Запечено сирене бри с боровинки, обвито в бутер тесто

от 12 ное 2018г., обновено на 13 ное 2018г.
Запечено сирене бри с боровинки, обвито в бутер тесто - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1 малка кръгла бучка бри (около 130 грама)
  • 1/4 чаена чаша сушени боровинки
  • 1/4 чаена чаша натрошени орехи
  • 1 лист бутер тесто
  • 1 разбито яйце
  • 1 чаена лъжица вода

Начин на приготвяне:

Разрежете питата бри през средата надлъжно. Върху едната пита притиснете боровинките, а върху другата поръсете орехите.

Сложете едната част върху другата и притеснете с ръце, ако някои боровинки и орехи са изпадали извън питата, ги върнете вътре отново.

Разточете един лист бутер тесто и в центъра му сложете сиренето. Изрежете краищата, за да се получи максимално правилна кръгла форма.

Намажете краищата на тестото с разбито яйце, смесено с вода. Покрийте с листа сиренето, а излишното от тестото откъснете, за да не се получава дебел хлебен слой.

Обърнете със сгъвката надолу и намажете добре с яйцето.

Направете декорация по желание и отново намажете с яйце.

Приберете за 1 час във фризера, след което печете на 220 градуса (в загрята фурна) върху хартия за печене.

След около 20-25 минути тестото трябва да се е запекло и надигнало. Изчакайте няколко минути да се охлади и разрежете.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com

Още по темата:
  • Тутманик Тутманик
  • Баница със сирене, ориз и кашкавалена извара Баница със сирене, ориз и кашкавалена извара
  • Супа от печени картофи със сметана, крема сирене и бекон Супа от печени картофи със сметана, крема сирене и бекон
  • Банички на тиган с масло, сирене и шунка Банички на тиган с масло, сирене и шунка
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв. / 7.52 €

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

Коментари към Запечено сирене бри с боровинки, обвито в бутер тесто

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Запечено сирене бри с боровинки, обвито в бутер тесто
    www.framar.bg 
    на 03 November 2025 в 00:29
    Коментирайте "Запечено сирене бри с боровинки, обвито в бутер тесто"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
  • Тутманик
  • Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
  • Миризливите сирена и микроорганизмите, които живеят в тях
  • Баница със сирене, ориз и кашкавалена извара
  • Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
  • Сос от сирена с прясно мляко и лук
  • Рецепти за сирене пане
  • Банички на тиган с масло, сирене и шунка
  • Супа от печени картофи със сметана, крема сирене и бекон
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
ЦистинозаЦистиноза

Цистиноза

от 02 ное 2025г.Прочети повече
Синдром на ФанкониСиндром на Фанкони

Синдром на Фанкони

от 31 окт 2025г.Прочети повече
Защо хълцаме и как да спремЗащо хълцаме и как да спрем

Защо хълцаме и как да спрем

от 31 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 2 дни, 13 часа и 26 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 12 дни, 9 часа и 38 мин.
Всички

АНКЕТА

Пушите ли?

Виж резултатите
Още интересни публикации
Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има

Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има

от 23 фев 2024г. Прочети повече
Търкаляне на сирене от хълма Купър Търкаляне на сирене от хълма Купър

Търкаляне на сирене от хълма Купър

от 28 май 2015г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 50 мл БУРОВ

ФАРЕНЗИМ С ВКУС НА ЯГОДА БЕЗ ЗАХАР таблетки за смучене * 20

ОСТРОВИТ ИНОЗИТОЛ ПРАХ 200 г

СУОНСЪН ВИТАМИН D3 капсули 1000 IU * 60

ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН таблетки 500 мг * 60 ABX

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

НАЗОНЕКС 50 мкг/спрей за нос суспензия 140 дози

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 ное 2025г. в 21:31:25

ЕСКАПЕЛЕ таблетки 1.5 мг * 1

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 ное 2025г. в 21:30:43

МАСЛО ОТ РИГАН капсули 180 мг * 30 НАТУРАЛ ФАКТОРС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 ное 2025г. в 21:28:47

ИНТИМО ХЕЛП вагинални глобули * 7

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 ное 2025г. в 21:27:03

ДУЗОФАРМ таблетки 50 мг * 30 СОФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 02 ное 2025г. в 21:24:57
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival