Запечено картофено пюре с гъби и кашкавал

Необходими продукти:
- 4 едри картофа
- 700 грама гъби (кладница)
- 1 яйце
- 20 грама масло
- 200 грама кашкавал
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Намачкайте сварените и обелени картофи, към тях добавете яйцето, маслото разбийте до еднородност.
След това прехвърлете пюрето в намазнен тиган и по повърхността на картофения слой разпределете предварително изпържените гъби.
Покрийте ги с настъргания кашкавал и запечете гарнитурата за десетина минути във фурната.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: kuharka.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
СТИКС КРЕМ - БАЛСАМ ЗА РЪЦЕ СЪС СОК ОТ КАРТОФИ 30 мл.
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Сладък картоф
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Девет ползи от картофените обелки
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Запечено картофено пюре с гъби и кашкавал