Задушено прясно зеле с бекон, зеленчуци и гъби

Необходими продукти:
- 700 грама прясно зеле
- 300 грама бекон
- 1 глава лук
- 1 морков
- 200 грама печурки
- 2 домата
- 2 супени лъжици олио
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете бекона на дребни парчета, изпържете ги в 2 супени лъжици олио, като в началото на процеса котлонът да бъде силен, а след това намалете температурата.
Главата лук обелете и нарежете на полукръгчета, моркова превърнете в дълги недебели парчета. Изсипете зеленчуците при бекона, след това прибавете гъбите, накълцаното на сламки зеле и нарязаните на дребни кубчета домати. Затворете тенджерата с капак и задушете до готовност продуктите. Сложете сол и черен пипер на вкус.
Зелето се получава сочно и много вкусно!
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: findfood.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
ПРОМОАЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Компрес от зелеви листа за облекчаване на болка в ставите
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Печено зеле с млечен сос и кашкавал
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
- Спагети с пармезан, бекон и сметана
- Отървете се от белите петна по кожата със сок от прясно зеле
- Царевица на скара с бекон и масло
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пресни картофи с лук и бекон
- Прясно зеле с пилешко месо и лимони
Коментари към Задушено прясно зеле с бекон, зеленчуци и гъби