Задушено зеле с домати

Необходими продукти:
600 грама зеле
1 сладка чушка
1 малка глава лук
250 милилитра доматен сок
1 морков
сол и пипер на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Накълцайте зелето на ситно и намачкайте леко с ръка. Лука нарежете на полукръгчета, чушката - на тънки ивици, моркова настържете. Запържете лука, моркова и чушката в олиото до образуването на златист цвят. Прибавете доматения сок и изсипете сместа при зелето, сложете подправки и задушете ястието в продължение на 10 минути, разбърквайки периодично.
Ако желаете, може да добавите и бели сушени гъби или месо, ако предпочитате.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
НовАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Диета с прясно зеле (10 килограма за 10 дни)
- Използвайте зелеви листа за облекчаване на симптомите на мастит
- Когато купувате зеле, обърнете внимание на кочана
- Зеле, брасика
- Панирано зеле
- Компрес от зелеви листа за облекчаване на болка в ставите
- Задушено прясно зеле с бекон, зеленчуци и гъби
- Печено зеле с чесън и зехтин
- Прясно зеле с кайма и ориз в доматен сок
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
Коментари към Задушено зеле с домати