Задушени чушки с месо и лук
Необходими продукти:
- 200 грама месо по ваш избор
- 2 глави кромид лук
- 7-8 разноцветни сладки чушки
- 2 домата
- 150 милилитра олио за пържене на зеленчуците
- подправки
Начин на приготвяне:
Почистете и измийте зеленчуците. Лука накълцайте ситно, чушките - на едри ивици, а доматите - на малки кубчета.
Месото, което сте избрали, нарежете на неголеми парчета и го изпържете в олиото, докато придобие златисто коричка.
Тогава подсолете и добавете лука и чушките. След 2-3 минути изсипете доматите в съда и оставете всичко да се приготвя до пълна готовност на месото. Важно е зеленчуците да останат леко твърди, за да са хрупкави.
Ако желаете, може да напръскате с оцет. Подправете ястието на вкус и поднесете.
Добър апетит!
Източник: liveinternet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ОСЕМЧАТКА тинктура 50 мл
НовНАСЛАДА 50 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Как и колко да варим различните видове месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Отгледайте си богата реколта пипер по мързеливия начин
- Рулца от печени чушки с крема сирене и риган
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
Коментари към Задушени чушки с месо и лук