Задушени чушки с месо и лук

Необходими продукти:
- 200 грама месо по ваш избор
- 2 глави кромид лук
- 7-8 разноцветни сладки чушки
- 2 домата
- 150 милилитра олио за пържене на зеленчуците
- подправки
Начин на приготвяне:
Почистете и измийте зеленчуците. Лука накълцайте ситно, чушките - на едри ивици, а доматите - на малки кубчета.
Месото, което сте избрали, нарежете на неголеми парчета и го изпържете в олиото, докато придобие златисто коричка.
Тогава подсолете и добавете лука и чушките. След 2-3 минути изсипете доматите в съда и оставете всичко да се приготвя до пълна готовност на месото. Важно е зеленчуците да останат леко твърди, за да са хрупкави.
Ако желаете, може да напръскате с оцет. Подправете ястието на вкус и поднесете.
Добър апетит!
Източник: liveinternet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Как и колко да варим различните видове месо
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
Коментари към Задушени чушки с месо и лук