Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Студени Желирано новогодишно предястие от месо

Желирано новогодишно предястие от месо

от 07 дек 2017г.
Желирано новогодишно предястие от месо - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 200 грама сварен свински бут (без тлъстини)
  • 200 грама сварен свински език
  • 200 грама свинска шунка
  • 600 милилитра месен бульон
  • 24 грама желатин
  • 1 сварен морков
  • 1 кисела краставичка
  • консервирани грах и царевица
  • магданоз

 

Начин на приготвяне:

Залейте желатина със студено вода за 30 минути, за да набъбне.

През това време нарежете сварения език, бута и шунката на тънки сламки. Моркова нарежете фигурално, използвайки подходящ нож или формичка.

Към набъбналия желатин добавете малко от месния бульон и затоплете сместа до пълното разтваряне на желатина. Тогава налейте останалата месна течност и комбинацията трябва да заври.

Налейте (тънка струя) малко от желето в чиния и изчакайте да стегне. Щом това стане, върху него сложете месните сламки, морковените фигурки, граха, царевицата и магданоза, редувайки ги и съобразявайки цветовете на продуктите, за да се получи красиво предястие.

Покрийте всичко с тънък слой желатинов бульон, който оставате да стегне. След това налейте останалото количество, като дебелината да не бъде повече от половин сантиметър.

Изчакайте желето да се втвърди добре и може да поднесете предястието.

То е изключително подходящо за новогодишната трапеза или за поднасяне по друг специален повод, защото освен вкусно, е и много красиво.

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womensyoursite.com

Още по темата:
  • Плодово желе с ягоди, малини и къпини Плодово желе с ягоди, малини и къпини
  • Желирани горски плодове в шампанско Желирани горски плодове в шампанско
  • Домашни желирани бонбони Домашни желирани бонбони
  • Портокалов десерт с извара и орехи Портокалов десерт с извара и орехи
5.0/5 2 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

МИКС ЗА ЗЕЛЕНЧУКОВО ЖЕЛЕ 40 г ЗДРАВНИЦА
6.46лв. / 3.30 €

МИКС ЗА ЗЕЛЕНЧУКОВО ЖЕЛЕ 40 г ЗДРАВНИЦА

АГАР АГАР прах 100 г ПИМЕНТА
12.10лв. / 6.19 €

АГАР АГАР прах 100 г ПИМЕНТА

ПЛАНЕТА ОРГАНИКА ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО АЛОЕ  360 мл
12.60лв. / 6.44 €

ПЛАНЕТА ОРГАНИКА ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО АЛОЕ 360 мл

СНБ ЖЕЛЕ ЗА ПЕДИКЮР С УРЕЯ 250 мл
14.90лв. / 7.62 €

СНБ ЖЕЛЕ ЗА ПЕДИКЮР С УРЕЯ 250 мл

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв. / 7.52 €

ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
14.70лв. / 7.52 €

ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.

Коментари към Желирано новогодишно предястие от месо

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Желирано новогодишно предястие от месо
    www.framar.bg 
    на 06 December 2025 в 03:26
    Коментирайте "Желирано новогодишно предястие от месо"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Студени предястия
  • Как и колко да варим различните видове месо
  • Измиването на пилешкото месо преди готвене крие риск от разпръскване на опасни бактерии
  • Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
  • Защо е полезно да ядем гъше месо
  • Диета Карнивор - основана единствено на месо
  • Опушване на риба и месни продукти. Полза и вреда
  • Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
  • Пуешко месо
  • Месо с гъби, лук и топено сирене на фурна
  • Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Алпийска хойхера, Алпийски алумруут, Коралови камбанкиАлпийска хойхера, Алпийски алумруут, Коралови камбанки

Алпийска хойхера, Алпийски алумруут, Коралови камбанки

от 05 дек 2025г.Прочети повече
Отстраниха едновременно тумор в бъбрека и далака на 70-годишен мъжОтстраниха едновременно тумор в бъбрека и далака на 70-годишен мъж

Отстраниха едновременно тумор в бъбрека и далака на 70-годишен мъж

от 05 дек 2025г.Прочети повече
Pegcetacoplan води до пълна ремисия на рядко бъбречно заболяване при децатаPegcetacoplan води до пълна ремисия на рядко бъбречно заболяване при децата

Pegcetacoplan води до пълна ремисия на рядко бъбречно заболяване при децата

от 04 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 35 дни, 16 часа и 23 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 45 дни, 12 часа и 36 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ЕРДОСЕК капсули 300 мг * 20

ОПТИМИ ЛИПОЗОМЕН ВИТАМИН D3 100 мл

ХЕРБАЛКАН ЖЕНСКА ГРИЖА тинктура 50 мл

СУМАМЕД таблeтки 500 мг * 3 ТЕВА

ОСТРОВИТ КРЕАТИН МОНОХИДРАТ НЕОВКУСЕН 500 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ЕКЗОДЕРИЛ НЕЙЛНЕР лак 2 в 1 5 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 05 дек 2025г. в 18:39:10

ЕКЗОДЕРИЛ НЕЙЛНЕР лак 2 в 1 5 мл

Коментар на: Вели от 05 дек 2025г. в 16:52:39

СМЕКТА прах за перорална суспензия * 10

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 05 дек 2025г. в 16:34:00

СМЕКТА прах за перорална суспензия * 10

Коментар на: Тони Трайчева от 05 дек 2025г. в 15:37:00

РЕМИФЕМИН таблетки * 100

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 05 дек 2025г. в 15:18:43
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival