Задушени кореноплодни на тиган
Необходими продукти:
- 1 супена лъжица зехтин
- 15 грама масло
- 450 грама пащърнак, обелен и нарязан на кубчета
- 450 грама моркови, обелени и нарязани
- 450 грама ряпа, нарязана
- сол и черен пипер
- 15 грама студено масло, нарязано на кубчета
- 225 милилитра пилешки бульон
- 110 грама микс билки - магданоз, мащерка, див лук
Начин на приготвяне:
Сложете зехтина и маслото в тиган и разтопете. Добавете зеленчуците и разбъркайте, за да се намазнят, подправете със сол и пипер.
Налейте бульона и, когато заври, покрийте с капак съда, намалете температурата и варете 20 минути.
След това сложете маслото на кубчета и сервирайте, като подправите със свежите подправки. Посолете.
Източник:
foodnetwork.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ХИП БИО ПЮРЕ ЧИСТ ПАЩЪРНАК 125 г
ХАЯ ЛАБС ХРАНИТЕЛНО БАЗИРАНИ ЖЕНСКИ МУЛТИВИТАМИНИ таблетки * 60
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
КАРОТЕН ГЕЛ ЗА ИНТЕНЗИВЕН ТЕН 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Салата от бяла ряпа и моркови с чесън и копър
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Морковена салата с червено цвекло, нар и орехи
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Див морков
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Пащърнак
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
Коментари към Задушени кореноплодни на тиган