Задушени кореноплодни на тиган

Необходими продукти:
- 1 супена лъжица зехтин
- 15 грама масло
- 450 грама пащърнак, обелен и нарязан на кубчета
- 450 грама моркови, обелени и нарязани
- 450 грама ряпа, нарязана
- сол и черен пипер
- 15 грама студено масло, нарязано на кубчета
- 225 милилитра пилешки бульон
- 110 грама микс билки - магданоз, мащерка, див лук
Начин на приготвяне:
Сложете зехтина и маслото в тиган и разтопете. Добавете зеленчуците и разбъркайте, за да се намазнят, подправете със сол и пипер.
Налейте бульона и, когато заври, покрийте с капак съда, намалете температурата и варете 20 минути.
След това сложете маслото на кубчета и сервирайте, като подправите със свежите подправки. Посолете.
Източник:
foodnetwork.co.uk
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПАЩЪРНАК 190 г
ХИП БИО ПЮРЕ ЧИСТ ПАЩЪРНАК 125 г
КАРОТЕН ИНТЕНЗИВЕН ГЕЛ ЗА ТЕН ГОЛД 150 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
СОРИА НАТУРАЛ ФЕРИНАТ СИРОП 250 мл
ПЕДИАКИД ВИТАМИНИ И ОЛИГОЕЛЕМЕНТИ сироп 125 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Див морков
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Пащърнак
- Консумирайте морковена супа срещу диария
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Тридневна диета с моркови и мед
- Морковите като средство за отслабване - за и против
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Морков
- Направете си домашен слънцезащитен лосион с масла от морковени и малинови семена
Коментари към Задушени кореноплодни на тиган