Задушени картофи с лук в прясно мляко
Необходими продукти:
- картофи
- прясно мляко
- масло и олио
- лук
- сухи подправки за картофи
Начин на приготвяне:
Обелете картофите и лука, картофите нарежете на едри кубчета,
а лука - на малки.
В подходящ съд сгорещете смес от олио и масло. В тях първо изпържете картофите, след това добавете лука и малко по-късно налейте прясно мляко.
Задушете продуктите за 10 минути и вече си имате чудна гарнитура за месо.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: stranamam.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛАДЪК КАРТОФ прах 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г 6173
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Картоф
Коментари към Задушени картофи с лук в прясно мляко