Задушени картофи с лук в прясно мляко

Необходими продукти:
- картофи
- прясно мляко
- масло и олио
- лук
- сухи подправки за картофи
Начин на приготвяне:
Обелете картофите и лука, картофите нарежете на едри кубчета,
а лука - на малки.
В подходящ съд сгорещете смес от олио и масло. В тях първо изпържете картофите, след това добавете лука и малко по-късно налейте прясно мляко.
Задушете продуктите за 10 минути и вече си имате чудна гарнитура за месо.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: stranamam.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Супа от коприва с картофи
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Девет ползи от картофените обелки
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
Коментари към Задушени картофи с лук в прясно мляко