Задушена риба тон в масло с лук, вино и дафинов лист

Необходими продукти:
- 500 грама филе от риба тон
- 4 глави стар лук
- 30 грама масло
- сол, черен пипер на вкус
- 1/2 чаена лъжичка шафран
- 50 милилитра бяло вино
- 1-2 дафинови листа
Начин на приготвяне:
Подправете филето със сол, черен пипер и го нарежете на кубчета.
В тенджера загрейте маслото и запържете рибата.
В друг съд задушете лука, карамелизирайте го.
Добавете шафрана, дафиновия лист и виното.
Гответе ястието на тих огън, под капак за 10 минути, разсипете порции и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.juanideanasevilla.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ МАЛИНА билкови дъвчащи таблетки * 12
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Пилешки дробчета с лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Маринован лук, печен на барбекю
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Един месец закусвайте с печен лук, за да се предпазите от диабет
- При акари, листни въшки и пожълтяване листата на растенията използвайте лучени люспи
- Лукът не позволява на мозъка да остарее
Коментари към Задушена риба тон в масло с лук, вино и дафинов лист