Елда с гъби, кашкавал и сметана
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша елда
- 300 грама гъби
- 1 глава лук
- 50 грама кашкавал
- няколко супени лъжици заквасена сметана
- копър
- скилидка чесън
Начин на приготвяне:
Сварете гъбите, извадете от бульона, който запазете, и ги нарежете.
В гъбената течност сложете елдата да се вари. Когато е почти готова, добавете гъбите, лука (който може да запържите преди това леко) и ситно накълцания чесън. Оставете съда върху котлона до пълната готовност на елдата.
Когато свалите от огъня, добавете настъргания кашкавал, разбъркайте, той ще се разтопи и тогава сложете сметаната.
Нека всичко къкри около минута, за да се смесят вкусовете.
Прехвърлете кашата в чиния и поръсете с пресни зелени подправки по ваш избор и на вкус.
Добър апетит!
Източник: vegank.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР НЕРВО ГРИКА * 60
КАФЕ ГРИКА 650 гр.
Безплатна доставка за България!ВИРУМИН ГЛЮКО ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИН ВИТАЛ ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИН ФИЛТЪР * 120
ЧАЙ ФИЛТЪР ГАСТРО ГРИКА * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Елда, Гречиха, Гречка
- Сутрин на гладно вземайте уникален лек за стомаха, панкреаса и кръвоносните съдове
- Елда (гречка)
- Задушена елда с кайма, доматено пюре и лук
- Безглутенова диета
- Пилешка супа с елда
- Диета с елда (варианти за 5 и 7-дневно отслабване)
- Елда с кайма, зеленчуци и гъби
- Използвайте водата от варена елда за 5 полезни цели
Коментари към Елда с гъби, кашкавал и сметана