Еклери с къпинов крем
Необходими продукти:
- 170 грама крема сирене на стайна температура
- 1/3 чаена чаша захар
- 1 супена лъжица кора от лимон
- 1/2 чаена лъжица ванилия
- щипка сол
- 2 1/2 чаена чаша свежи къпини
- 1 чаена чаша сметана
- 24 кръгли еклера (профитероли)
- пудра захар
Начин на приготвяне:
Крема сиренето, захарта, лимоновата кора, ванилията, солта и 3/4 чаена чаша от къпините разбъркайте с миксер, докато се получи еднородна смес. Прехвърлете я в пош и охладете за минимум 2 часа.
Отрежете върха на поша и капачетата на еклерите. Напълнете ги с крема, украсете с останалите къпини и поставете капачетата отгоре. Поръсете с пудра захар.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: countryliving.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДР. КОНОПКА ПОДХРАНВАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА 500 мл
БИЛКОВ ЧАЙ СТОМАШЕН филтър * 20 БИЛКОВА АПТЕКА
ТУСИПРЕС ВЪЗПАЛЕНО ГЪРЛО И КАШЛИЦА пастили * 24 ФОРТЕКС
ЛУМЕНЕ LAHDE КЛИЙНСИНГ МИЦЕЛАРНА ВОДА 3 в 1 ЗА ПОЧИСТВАНЕ 500 мл
ДР. КОНОПКА ПОДХРАНВАЩ ШАМПОАН 500 мл
БИЛКОВА СМЕС №10 ПРИ ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ПРОСТАТНАТА ЖЛЕЗА 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Листа от къпина - ползи и приложение
- Еклери с маслен крем
- Къпина
- Седем съвета за идеално парено тесто
- Скална къпина, Каменче, Камениче
- Свежа салата с къпини, шунка и синьо сирене
- Подсилете имунната си система и се заредете с енергия с къпиново смути
- Коктейл с шампанско и къпинов сироп
- Еклери с шоколад
- Солени еклери с плънка от гъби и топено сирене
Коментари към Еклери с къпинов крем