Еклери с къпинов крем

Необходими продукти:
- 170 грама крема сирене на стайна температура
- 1/3 чаена чаша захар
- 1 супена лъжица кора от лимон
- 1/2 чаена лъжица ванилия
- щипка сол
- 2 1/2 чаена чаша свежи къпини
- 1 чаена чаша сметана
- 24 кръгли еклера (профитероли)
- пудра захар
Начин на приготвяне:
Крема сиренето, захарта, лимоновата кора, ванилията, солта и 3/4 чаена чаша от къпините разбъркайте с миксер, докато се получи еднородна смес. Прехвърлете я в пош и охладете за минимум 2 часа.
Отрежете върха на поша и капачетата на еклерите. Напълнете ги с крема, украсете с останалите къпини и поставете капачетата отгоре. Поръсете с пудра захар.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: countryliving.com
Коментари към Еклери с къпинов крем