Домашна консервирана сладка царевица

Необходими продукти:
млади царевични зърна (около 500 грама)
1 литър вода
1 супена лъжица захар
1/2 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Сложете солта и захарта във водата, разбъркайте. С течността залейте царевичните зърна и варете в продължение на 3 минути. След това разпределете горещата царевица и "бульона" в бурканчета, стерилизирайте в продължение на 30 минути, затворете с найлонови капаци и оставете в горещата вода за една нощ. После стерилизирайте за още 3 1/2 часа, затворете бурканчетата и оставете да изстинат напълно.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 G ЗЛАТНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Бобови култури/варива
- Полента с чери домати, кашкавал и козе сирене
- Топчета мамалига със сирене
- Царевични медальони с мед и плодове
- Студена кокосова супа с царевица
- Царевица на скара с бекон и масло
- Елоте (мексиканска улична царевица)
- Хляб от сладка царевица
- Пикантна царевица по мексикански
- Бърза царевична каша с маслини, лук и кашкавал
- Царевичен сладолед
Коментари към Домашна консервирана сладка царевица