Дип с крема сирене и чесън

Необходими продукти:
- 220 грама крема сирене, на стайна температура
- 2 супени лъжици меко масло
- 1 малка скилидка чесън, разрязана на четвъртинки
- 1/4 чаена лъжица сол
- 1/4 чаена чаша нарязан на ситно магданоз
- 1 супена лъжица див лук
- препечени филийки за сервиране
Начин на приготвяне:
Комбинирайте крема сиренето с маслото, чесъна и солта и смелете в кухненски робот, за да се получи еднородна смес. Добавете магданоза и лука и направете още няколко пулсации.
Прехвърлете в малка купичка или пък в бурканче. Покрийте и охладете за 30 минути.
Сервирайте дипа с препечени филийки.
Може да го поднесете и с различни зеленчуци или пък като сос към месни хапки.
Източник:
epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Дип с крема сирене и чесън