Дип с крема сирене и чесън

Необходими продукти:
- 220 грама крема сирене, на стайна температура
- 2 супени лъжици меко масло
- 1 малка скилидка чесън, разрязана на четвъртинки
- 1/4 чаена лъжица сол
- 1/4 чаена чаша нарязан на ситно магданоз
- 1 супена лъжица див лук
- препечени филийки за сервиране
Начин на приготвяне:
Комбинирайте крема сиренето с маслото, чесъна и солта и смелете в кухненски робот, за да се получи еднородна смес. Добавете магданоза и лука и направете още няколко пулсации.
Прехвърлете в малка купичка или пък в бурканче. Покрийте и охладете за 30 минути.
Сервирайте дипа с препечени филийки.
Може да го поднесете и с различни зеленчуци или пък като сос към месни хапки.
Източник:
epicurious.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Тутманик
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Лимонови палачинки със сирене и боровинки
- Калцоне от пълнозърнесто тесто със спанак, сирене и домати
- Топчета мамалига със сирене
- Сос от сирене с лук, маслини и риган
- 7 варианта на диета със сирена - Първа част
- Хрупкаво сирене Халуми
- 7 варианта на диета със сирена - Втора част
Коментари към Дип с крема сирене и чесън