Джинджифил в марината от червено вино и винен оцет

Необходими продукти:
300 грама джинджифил
1/2 чаена чаша винен оцет (или друг плодов)
3 супени лъжици червено вино
1,5 супени лъжици захар на пясък
вода
сол
Начин на приготвяне:
Обелете кафявата обвивка на корена, нарежете го на кръгчета. Сложете го в тенджера и залейте с вряща вода (да се покрие напълно). Добавете сол и оставете да се вари в продължение на 3 - 4 минути. След това отцедете водата и изчакайте джинджифила да изстине.
Маринатата. Разтворете захарта в чаша гореща вода, налейте оцета, виното и разбъркайте. Изстиналия корен сложете в буркан, залейте с маринатата, затворете съда с капак и оставете на стайна температура за 3 дни.
След това можете да използвате като добавка към суши, месо или риба, а количеството, което остане се съхранява в хладилник.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕРБАЛКАН ВЕНОХЕРБ тинктура 50 мл
БИОХЕРБА ДЖИНДЖИФИЛ прах 35 г
ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл ЕТЕРИНА
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
ЛЕГК 8 прах и семе 120 г ЦВЕТЕЛИНА
ГИМБЕР ЕЛИКСИР ОТ ДЖИНДЖИФИЛ BRUT 700 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Още идеи
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Облекчете кашлицата и болките в гърлото с джинджифилови бонбони
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
- Полезни свойства и приложения на джинджифила
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Напитка от овесени ядки и джинджифил
- Отгледайте джинджифил у дома в 4 стъпки
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Повишаване на половата мощ при мъжете с джинджифил: рецепти и съвети
- Как да използваме джинджифила за отслабване
Коментари към Джинджифил в марината от червено вино и винен оцет