Джинджифил в марината от червено вино и винен оцет
Необходими продукти:
300 грама джинджифил
1/2 чаена чаша винен оцет (или друг плодов)
3 супени лъжици червено вино
1,5 супени лъжици захар на пясък
вода
сол
Начин на приготвяне:
Обелете кафявата обвивка на корена, нарежете го на кръгчета. Сложете го в тенджера и залейте с вряща вода (да се покрие напълно). Добавете сол и оставете да се вари в продължение на 3 - 4 минути. След това отцедете водата и изчакайте джинджифила да изстине.
Маринатата. Разтворете захарта в чаша гореща вода, налейте оцета, виното и разбъркайте. Изстиналия корен сложете в буркан, залейте с маринатата, затворете съда с капак и оставете на стайна температура за 3 дни.
След това можете да използвате като добавка към суши, месо или риба, а количеството, което остане се съхранява в хладилник.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАЙ ОРГАНИКА БАЛСАМ ЗА ХИДРАТАЦИЯ И ЗАЩИТА НА УСТНИТЕ С ДЖИНДЖИФИЛ 4.3 мл
ПРОМОБИЛКОВИТА АНТИОКСИДАНТНА БИЛКОВА СМЕС 280 г
ЕВТЕРПА ШАМПОАН ЗА УСКОРЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА 200 мл
ФЛУЕНД ЕКСТРИЙМ сироп 150 мл SUN WAVE
МАГНАЛАБС ПУЛМОКСИН капсули * 30
КИДС ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА дъвчащи таблетки * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Още идеи
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Билки и натурални продукти за облекчаване синдрома на карпалния тунел
- Повишаване на половата мощ при мъжете с джинджифил: рецепти и съвети
- Как да си засадим джинджифил?
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Супи за отслабване: Крем супа от моркови и джинджифил
- Каша от червена леща с джинджифил и чесън
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
- Греяно вино с джинджифил, мед и канела
- Джинджифил (корен)
Коментари към Джинджифил в марината от червено вино и винен оцет