Джинджифил в марината от червено вино и винен оцет

Необходими продукти:
300 грама джинджифил
1/2 чаена чаша винен оцет (или друг плодов)
3 супени лъжици червено вино
1,5 супени лъжици захар на пясък
вода
сол
Начин на приготвяне:
Обелете кафявата обвивка на корена, нарежете го на кръгчета. Сложете го в тенджера и залейте с вряща вода (да се покрие напълно). Добавете сол и оставете да се вари в продължение на 3 - 4 минути. След това отцедете водата и изчакайте джинджифила да изстине.
Маринатата. Разтворете захарта в чаша гореща вода, налейте оцета, виното и разбъркайте. Изстиналия корен сложете в буркан, залейте с маринатата, затворете съда с капак и оставете на стайна температура за 3 дни.
След това можете да използвате като добавка към суши, месо или риба, а количеството, което остане се съхранява в хладилник.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИТОВИТАЛ КРЕМ 50 мл ENERGY GROUP
ПРАНАРОМ АЛЕРГОФОРС КОМФОРТ НА ОЧИТЕ И НОСА капсули * 30
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС ЗА ОТСЛАБВАНЕ 280 г
ДР. ВОЛКЕ БИЛКОВИ ПАСТИЛИ * 18
БИОТОНА БИО СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА + КУРКУМА + ДЖИНДЖИФИЛ 1 л
СУИС ЕНЕРДЖИ КОМПЛЕКТ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 1 ДЕТОКС капсули * 14 + СТЪПКА 2 СЛИМ капсули * 45 + СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Още идеи
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Повишаване на половата мощ при мъжете с джинджифил: рецепти и съвети
- Как да си засадим джинджифил?
- Полезни свойства и приложения на джинджифила
- Използвайте джинджифил при възпалени венци и зъбобол
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Отгледайте джинджифил у дома в 4 стъпки
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
- Как да използваме джинджифила за отслабване
Коментари към Джинджифил в марината от червено вино и винен оцет