Джинджифилово кафе с канела и лешник
Необходими продукти:
- 1 кафе еспресо
- половин корен пресен джинджифил
- 1/2 кафена лъжичка канела
- горещо прясно мляко
- 2 капки есенция от лешник
Начин на приготвяне:
Обелете и нарежете на фини кръгчета джинджифила. Сложете го на дъното на чаша и направете еспресо кафето. Внимателно налейте есенцията, прясното мляко и поръсете с канелата. Поднесете топло и се насладете на вкуса.
Да ви е сладко!
Източник: www.lavazza.us
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛУМЕНЕ VALO ХИАЛУРОНОВА ЕСЕНЦИЯ АРКТИЧЕСКО СИЯНИЕ С ВИТАМИН Ц 30 мл
ДР. КОНОПКА ОРГАНИЧНА БИЛКОВА ЕСЕНЦИЯ №54 С ХИДРАТИРАЩ ЕФЕКТ 125 мл
ДР. КОНОПКА МАТИРАЩА ЕСЕНЦИЯ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ЦЕЛЕС ТИАНЕ ОКОЛООЧНА ЕСЕНЦИЯ 15 мл
ЦЕЛЕС ТИАНЕ ЕСЕНЦИЯ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
МИША СУПЕР АКВА АЙС ТИЪР ЕСЕНЦИЯ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Отслабване с мед и канела
- Лешник - ползи и вреди
- Интересни факти за кафето, които може би не знаете
- Как да си засадим джинджифил?
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Как да използваме джинджифила за отслабване
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
- Канелено дърво, Канела
- Лешниково мляко – хранителен състав и ползи за здравето
Коментари към Джинджифилово кафе с канела и лешник