Джинджифилово кафе с канела и лешник

Необходими продукти:
- 1 кафе еспресо
- половин корен пресен джинджифил
- 1/2 кафена лъжичка канела
- горещо прясно мляко
- 2 капки есенция от лешник
Начин на приготвяне:
Обелете и нарежете на фини кръгчета джинджифила. Сложете го на дъното на чаша и направете еспресо кафето. Внимателно налейте есенцията, прясното мляко и поръсете с канелата. Поднесете топло и се насладете на вкуса.
Да ви е сладко!
Източник: www.lavazza.us
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИНСТАНТНО КАФЕ ОТ ЖЪЛЪДИ И ПОДПРАВКИ дози * 10 DARY NATURY
НовБИО КАФЕ ОТ ЖЪЛЪДИ И БИЛКИ 200 г DARY NATURY
НовЦЕЛЕС ТИАНЕ ОКОЛООЧНА ЕСЕНЦИЯ 15 мл
ЦЕЛЕС ТИАНЕ ЕСЕНЦИЯ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА УСПОКОЯВАЩА ЕСЕНЦИЯ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ СЪС СЛЕЗ 60 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ЕСЕНЦИЯ - СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНЕ 60 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лешник - ползи и вреди
- Излекувайте простатата с черупки от лешници
- Канелено дърво, Канела
- Крем с кафе
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Отслабване с мед и канела
- Полезни свойства на канелата
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Ограничаване приема на кофеин
Коментари към Джинджифилово кафе с канела и лешник