Джинджифилово кафе с канела и лешник
Необходими продукти:
- 1 кафе еспресо
- половин корен пресен джинджифил
- 1/2 кафена лъжичка канела
- горещо прясно мляко
- 2 капки есенция от лешник
Начин на приготвяне:
Обелете и нарежете на фини кръгчета джинджифила. Сложете го на дъното на чаша и направете еспресо кафето. Внимателно налейте есенцията, прясното мляко и поръсете с канелата. Поднесете топло и се насладете на вкуса.
Да ви е сладко!
Източник: www.lavazza.us
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛУМЕНЕ VALO ХИАЛУРОНОВА ЕСЕНЦИЯ АРКТИЧЕСКО СИЯНИЕ С ВИТАМИН Ц 30 мл
ДР. КОНОПКА ОРГАНИЧНА БИЛКОВА ЕСЕНЦИЯ №54 С ХИДРАТИРАЩ ЕФЕКТ 125 мл
ДР. КОНОПКА МАТИРАЩА ЕСЕНЦИЯ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ЦЕЛЕС ТИАНЕ ОКОЛООЧНА ЕСЕНЦИЯ 15 мл
ЦЕЛЕС ТИАНЕ ЕСЕНЦИЯ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА УСПОКОЯВАЩА ЕСЕНЦИЯ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ СЪС СЛЕЗ 60 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лешник - ползи и вреди
- Отслабване с мед и канела
- Излекувайте простатата с черупки от лешници
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Кафе по време на бременност – безопасно или противопоказно
- Канелено дърво, Канела
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
- Полезни свойства на канелата
- Билки и натурални продукти за облекчаване синдрома на карпалния тунел
Коментари към Джинджифилово кафе с канела и лешник