Джинджифилово кафе с канела и лешник

Необходими продукти:
- 1 кафе еспресо
- половин корен пресен джинджифил
- 1/2 кафена лъжичка канела
- горещо прясно мляко
- 2 капки есенция от лешник
Начин на приготвяне:
Обелете и нарежете на фини кръгчета джинджифила. Сложете го на дъното на чаша и направете еспресо кафето. Внимателно налейте есенцията, прясното мляко и поръсете с канелата. Поднесете топло и се насладете на вкуса.
Да ви е сладко!
Източник: www.lavazza.us
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛУМЕНЕ VALO ХИАЛУРОНОВА ЕСЕНЦИЯ АРКТИЧЕСКО СИЯНИЕ С ВИТАМИН Ц 30 мл
ЦЕЛЕС ТИАНЕ ОКОЛООЧНА ЕСЕНЦИЯ 15 мл
ЦЕЛЕС ТИАНЕ ЕСЕНЦИЯ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА УСПОКОЯВАЩА ЕСЕНЦИЯ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ СЪС СЛЕЗ 60 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА ЕСЕНЦИЯ - СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНЕ 60 мл
МЕДИ ПИЙЛ ЕСЕНЦИЯ ЗА ЛИЦЕ С 9 ПЕПТИДА И ВОЛУФИЛИН 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лешник - ползи и вреди
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Отслабване с мед и канела
- Приемът на големи количества канела намалява ефекта на лекарствата
- Как да използваме джинджифила за отслабване
- Кафе без кофеин – ползи и вреди за здравето
- Канелено дърво, Канела
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Джинджифил, Исиот, Джинджър
Коментари към Джинджифилово кафе с канела и лешник