Моркови с мед и джинджифил
Необходими продукти:
1 килограм бейби моркови
2 супени лъжици масло
1 парче джинджифил
3 супени лъжици мед
едра сол на вкус
Начин на приготвяне:
Почистете морковите и ги сложете да се варят за 3 - 4 минути в подсолена вряща вода (трябва да омекнат). Отцедете водата и подсушете добре.
Разтопете маслото на средна температура и прибавете нарязания на тънки ивици джинджифил, изпържете в продължение на 2 минути. Сложете морковите и меда. Оставете на котлона за 4 - 5 минути, докато морковите не се глазират. Поднесете веднага.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕКВИЛИБРА МАСЛО ОТ МОРКОВ капсули * 32
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GOLD МУЛТИВИТАМИНИ 236 мл
ЧАЙ БЮТИ БЕЪР ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ 160 г
ЧАЙ ЛИТЪЛ БЕЪР ЗА ДЕЦА 160 г
ЧАЙ ЛИТЪЛ БЕЪР ЗА ДЕЦА 60 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Чипс от моркови на фурна
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
Коментари към Моркови с мед и джинджифил