Моркови с мед и джинджифил
Необходими продукти:
1 килограм бейби моркови
2 супени лъжици масло
1 парче джинджифил
3 супени лъжици мед
едра сол на вкус
Начин на приготвяне:
Почистете морковите и ги сложете да се варят за 3 - 4 минути в подсолена вряща вода (трябва да омекнат). Отцедете водата и подсушете добре.
Разтопете маслото на средна температура и прибавете нарязания на тънки ивици джинджифил, изпържете в продължение на 2 минути. Сложете морковите и меда. Оставете на котлона за 4 - 5 минути, докато морковите не се глазират. Поднесете веднага.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕКВИЛИБРА МАСЛО ОТ МОРКОВ капсули * 32
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ЧАЙ ЛИТЪЛ БЕЪР ЗА ДЕЦА 160 г
ЧАЙ БЮТИ БЕЪР ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ 160 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПРАСКОВА прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Агаве
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Отслабване с мед и канела
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Манука
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
Коментари към Моркови с мед и джинджифил