Десерт от крема сирене и шоколад с ядково покритие
Необходими продукти:
- 220 грама крема сирене
- 1/2 чаена чаша меко масло
- 3/4 чаена чаша пудра захар
- 2 супени лъжици кафява захар
- 1/4 чаена лъжица ванилия
- 3/4 чаена чаша шоколадови капки
- 3/4 чаена чаша натрошени орехи
Начин на приготвяне:
В купа разбъркайте добре маслото с крема сиренето, добавете пудрата и кафявата захар и ванилията. Когато се получи крем, прибавете шоколада. Покрийте и охладете за 2 часа в хладилник.
Сместа изсипете върху найлоново фолио и с негова помощ оформете сфера. Приберете за 1 час в хладилник, за да се стегне в желаната форма.
Натрошете ядките и оваляйте топката в тях. Сервирайте с различни крекери.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 30 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
НовИННОВА ФОНТАН ЗА ШОКОЛАД V0100955
ПЮР НУТРИШЪН БАР XL С ШОКОЛАД 80 г
ХРИСТИНА КРЕМ ЗА РЪЦЕ И КРАКА ШОКОЛАД 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Обикновен маслен крем
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Десерт от райски ябълки с маскарпоне, бисквити и кафе
- Ежедневната консумация на шоколад може да помогне за забавяне на когнитивния спад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Маслен крем за торти и сладкиши
Коментари към Десерт от крема сирене и шоколад с ядково покритие