Десерт от крема сирене и шоколад с ядково покритие

Необходими продукти:
- 220 грама крема сирене
- 1/2 чаена чаша меко масло
- 3/4 чаена чаша пудра захар
- 2 супени лъжици кафява захар
- 1/4 чаена лъжица ванилия
- 3/4 чаена чаша шоколадови капки
- 3/4 чаена чаша натрошени орехи
Начин на приготвяне:
В купа разбъркайте добре маслото с крема сиренето, добавете пудрата и кафявата захар и ванилията. Когато се получи крем, прибавете шоколада. Покрийте и охладете за 2 часа в хладилник.
Сместа изсипете върху найлоново фолио и с негова помощ оформете сфера. Приберете за 1 час в хладилник, за да се стегне в желаната форма.
Натрошете ядките и оваляйте топката в тях. Сервирайте с различни крекери.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ХАЯ ЛАБС ВЕГАН ПРОТЕИН НАТУРАЛЕН ШОКОЛАД 750 г
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД С ЛЕШНИК 350 г
Е ЛЕК РЕСПЕКТ БЯЛ ШОКОЛАД ЗА ТЯЛО 200 мл
ОСТРОВИТ CREAMETTO ШОКОЛАД 350 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Студено мляко с шоколад
- Обикновен маслен крем
- Шоколадови палачинки
- Вредната храна оказва значителен ефект върху здравето и поведението ни
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Шоколадово смути с фъстъчено масло и бадемово мляко
- Шоколадови дизайнерски обувки
- Лесен и вкусен домашен шоколад
- Брауни със сушени сини сливи и ром
- Шоколадови бисквити с глазура и сушени вишни
Коментари към Десерт от крема сирене и шоколад с ядково покритие