Гъбен пастет с крема сирене

Необходими продукти:
1 килограм печурки
1 голяма глава лук (може да използвате праз)
200 грама крема сирене
1/2 чаена лъжица сол
1 чаена лъжица счукани семена кориандър
1 чаена лъжица зехтин
щипка прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите и ги изпържете в зехтина, прибавете нарязания на ситно лук и оставете на силен огън за 15 минути, течността ще започне да се отделя. Подсолете на вкус и регулирайте температурата според количеството течност в съда, разбърквайте периодично.
Задушавайте до готовност на продуктите, след което отцедете излишната течност (ако е останала такава) и изсипете сместа в блендер. Прибавете крема сиренето, щипка смлян черен пипер, кориандъра и разбийте до получаването на пастет. Прехвърлете го в буркан и оставете да се охлади.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Пълнени домати с крем от сирене, босилек и чесън
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Гъбен пастет с крема сирене