Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Макаронени изделия Гъбена паста с чесън и пармезан

Гъбена паста с чесън и пармезан

от 14 окт 2016г.
Гъбена паста с чесън и пармезан - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 200 грама паста по избор
  • 300 грама гъби, нарязани на филийки
  • 2-3 супени лъжици масло
  • 1 супена лъжица зехтин
  • 2 скилидки чесън, пресовани
  • 1/2 глава лук, нарязана на ситно
  • 1/2 чаена чаша пармезан, прясно настърган
  • сол и прясно смлян черен пипер

За поръсване:

  • пресен магданоз, нарязан на ситно
  • настърган пармезан

Начин на приготвяне:

  • Сварете пастата в голяма тенджера с вряща подсолена вода и я отдръпнете от котлона 1 минута преди указаното на опаковката време.
  • Отцедете и запазете 3/4 чаена чаша от водата.
  • Разтопете 1 супена лъжица масло в голям тиган на умерен огън.
  • Добавете чесъна и лука, разбъркайте и гответе около 1 минута.
  • Увеличете силата на котлона и прибавете гъбите.
  • Разбъркайте и гответе около 5 минути, докато отделилата се течност се изпари и гъбите придобият златисто кафяв цвят.
  • Добавете останалото масло и разбъркайте, докато се разтопи.
  • Намалете степента до средно висока температура и прибавете пастата с 3/4 чаена чаша от водата, в която сте я варили.
  • Поръсете с пармезана и гответе, докато сосът се сгъсти.
  • Подправете със сол и прясно смлян черен пипер и отдръпнете от котлона.
  • Поднесете гъбената паста гореща, поръсена с настърган пармезан и пресен магданоз.

Приятен апетит!

Снимки: recipetineats.com

Още по темата:
  • Рулца от тиквички с кайма, гъби и лук Рулца от тиквички с кайма, гъби и лук
  • Салата Гъбена поляна Салата Гъбена поляна
  • Телешки език в гъбен сос Телешки език в гъбен сос
  • Салата Клеопатра Салата Клеопатра
5.0/5 2 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
39.90лв. 33.92лв. / 17.34 €

СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120

ПРОМО
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
50.00лв. / 25.56 €

НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90

МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
54.20лв. / 27.71 €

МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY

СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
105.00лв. / 53.69 €

СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50

МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР
64.00лв. / 32.72 €

МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР

МЕЙТАКЕ прах 100 гр. ДР. БИОМАСТЕР
38.00лв. / 19.43 €

МЕЙТАКЕ прах 100 гр. ДР. БИОМАСТЕР

Коментари към Гъбена паста с чесън и пармезан

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Гъбена паста с чесън и пармезан
    www.framar.bg 
    на 19 August 2025 в 01:51
    Коментирайте "Гъбена паста с чесън и пармезан"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Макаронени изделия
  • Псилоцибин
  • Херициум, Игловиден корал, Лъвска грива
  • Как и колко да варим макаронените изделия
  • Обикновена смръчкула
  • Топ 10 на най-популярните видове паста в света
  • Паста орзо със зеленчуци
  • Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
  • Макарони на фурна със зеленчуци и шунка
  • Какво е паста орзо и как да я приготвим
  • Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреденВсе по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

от 18 авг 2025г.Прочети повече
При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохолаПри кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

от 18 авг 2025г.Прочети повече
Диета с ниско остатъчно съдържаниеДиета с ниско остатъчно съдържание

Диета с ниско остатъчно съдържание

от 18 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 33 дни, 12 часа и 33 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 38 дни, 15 часа и 56 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДУРЕКС ОВЛАЖНЯВАЩ ГЕЛ REAL FEEL 50 мл

АНАНТРА ФИМЕЙЛ ЗА ЖЕНИ таблетки * 14

АРТРОАКТАЛ тинктура 100 мл

ДОКТОР УАКДЕС КАНЧНАР ГУГУЛ капсули * 60

ТЕНА ИЗМИВАЩА ПЯНА 3 в 1 БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 400 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

САМ - Е НАТУРАЛ таблетки 400 мг * 20 ХЕРБАМЕДИКА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 18:16:45

КОЛОН КЛИЙНЪР ПЛЮС 449 мг капсули * 60 БИОТИКА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 18:16:02

САМ - Е НАТУРАЛ таблетки 400 мг * 20 ХЕРБАМЕДИКА

Коментар на: Ани от 18 авг 2025г. в 17:39:06

КОЛОН КЛИЙНЪР ПЛЮС 449 мг капсули * 60 БИОТИКА

Коментар на: Лия от 18 авг 2025г. в 17:27:12

СТАФИСАГРИА D6 пилули 10 гр.

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:56:30
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival