Гофрети от бутер тесто
Необходими продукти:
- 1 пакет бутер тесто
Начин на приготвяне:
Разрежете лист бутер тесто на 4 равни части.
Загрейте уред за гофрети и намазнете с малко масло или спрей за готвене.
Сложете по 1 парче от бутер тестото във всяко гнездо за гофрета и печете докато покафенее – не закопчавайте уреда, защото тестото ще се надуе. Печенето ще отнеме около 3-5 минути.
Повторете с останалото тесто.
Готовите гофрети сервирайте с плодове, сладко, мед, кленов сироп, а защо не и с колбас и сирена, като сандвич.

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Бутерки с фурми, портокалово сладко и фъстъци
- Лодки от бутер тесто с плънка от свинско с гъби, елда и лук
- Бутер руло с пушен колбас, кашкавал и горчица
- Вафлени пурички
- Картофени гофрети със сирене и чесън
- Бутер баница с яйца, кашкавал, шунка и магданоз
- Сладка бутер баница с извара и ванилия
Коментари към Гофрети от бутер тесто