Горещ шоколад с кокосово мляко, бита сметана и канела
Необходими продукти:
- 4 чаени чаши неподсладено кокосово мляко
- 1/4 чаена чаша неподсладено какао
- 1/4 чаена чаша кафява захар
- 1/4 чаена лъжичка канела
За гарниране:
- бита сметана
- щипка канела
Начин на приготвяне:
- Затоплете кокосовото мляко в тенджера на средно слаб огън.
- Добавете какаото, захарта и канелата. Разбъркайте и гответе, докато се разтворят напълно.
- Разсипете горещия шоколад в чаши, гарнирайте с бита сметана и поръсете с канела.
- И не забравяйте да го поднесете с усмивка! :)
Да ви е сладко!

Снимки: shewearsmanyhats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ЗЛАТНО МЛЯКО прах 150 г
ВИП ПАУЪР ШОКОЛАДОВО СЪРЦЕ 20 г
АРТЕМИС БИО ЧАЙ ЧОКО филтър * 20
НЕИСС БОДИ ЕКСПЕРТ АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ 250 мл
АРТЕМИС БИО КОЛЕДЕН ЧАЙ филтър * 20
ГРИЙН БЕЪР СЛИМ БОДИ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Отслабване с мед и канела
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Кокосови сладки от три продукта
- Какао на прах – ползи за здравето и противопоказания
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
Коментари към Горещ шоколад с кокосово мляко, бита сметана и канела