Горещ шоколад с канела и ликьор

Необходими продукти:
1 чаена чаша прясно мляко
80-90 грама черен шоколад
2 чаени лъжици какао
1/2 чаена лъжица смляна канела
1 чаена лъжица царевично нишесте
2 чаени лъжици кафеен ликьор (или на вкус)
бита сметана за украса
Начин на приготвяне:
Налейте млякото в подходящ съд и поставете на среден огън. Когато започне да завира, прибавете шоколада, какаото и канелата. След това сложете царевичното нишесте и нека всичко заври при непрекъснато бъркане. Накрая добавете кафеен ликьор на вкус и налейте напитката в подходяща чаша.
Украсете с бита сметана и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 сашета * 20 DXN
ДЪНЛОП СПОРТНА БУТИЛКА ЧЕРВЕНА 1 л DNP0076
НУРС СОК ОТ АРТИШОК 1000 мл
Нов ПРОМОКАПУЧИНО С ЦИКОРИЯ БЕЗ КОФЕИН 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Великденски курабийки със стафиди и канела
- Коприва
- Отслабване с мед и канела
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Канелено дърво, Канела
- Ледените напитки, съдържащи глицерол, са опасни за малките деца
- Смути от коприва с банан и портокал
- Пречистете организма си с напитка от лют червен пипер и лимон
- Използвайте канела и лимон за сгъстяване на брадата
- Как и защо да си направим вода с електролити
Коментари към Горещ шоколад с канела и ликьор