Горещ шоколад с канела и ликьор
Необходими продукти:
1 чаена чаша прясно мляко
80-90 грама черен шоколад
2 чаени лъжици какао
1/2 чаена лъжица смляна канела
1 чаена лъжица царевично нишесте
2 чаени лъжици кафеен ликьор (или на вкус)
бита сметана за украса
Начин на приготвяне:
Налейте млякото в подходящ съд и поставете на среден огън. Когато започне да завира, прибавете шоколада, какаото и канелата. След това сложете царевичното нишесте и нека всичко заври при непрекъснато бъркане. Накрая добавете кафеен ликьор на вкус и налейте напитката в подходяща чаша.
Украсете с бита сметана и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г MT2092
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
СИРОП КОНЦЕНТРАТ ОТ АРОНИЯ СЪС СТЕВИЯ 340 мл. ЖИВИТА
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ГИМБЕР ЕЛИКСИР ОТ ДЖИНДЖИФИЛ SWEET LILLY 700 мл
НовВИРУМИН ИМУННО ФИЛТЪР * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Отслабване с мед и канела
- Направете си напитка с уникални лечебни свойства от мляко, мед, ванилия и канела
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Канелено дърво, Канела
- Полезни свойства на канелата
- Вина и сирена - кое с какво?
- Брекина
- Канелени сладки с мед
- Коприва
- Карамелизирани ядки с кафява захар и канела
Коментари към Горещ шоколад с канела и ликьор