Гореща бира с мед, канела и анасон
Необходими продукти:
1 литър тъмна бира
4 супени лъжици течен мед
пръчка канела
няколко зрънца карамфил
няколко звездички анасон
70 милилитра малинов сок като добавка по желание
Начин на приготвяне:
Налейте бирата в тенджера с дебело дъно и разбъркайте с лъжица, за да може да освободите малко течността от газировката.
След това прибавете меда, канелата и малинов сок, ако ще използвате такъв.
Нека комбинацията се приготвя на средн огън при непрекъснато бъркане, докато започне да ври. В този момент свалете от котлона, извадете канелата и разпределете напитката в подходящи чаши.
Поднесете я гореща.
Снимка: 4tololo.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Защо е полезна маската за коса с бира
- За какво е полезна бирата?
- Полезна или вредна е бирата по време на бременност
- Защо е полезно да се пие бира и кога тя става вредна
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Сорго, Метла, Мътлар, Татар, Метлина, Цирък
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Хмелът в бирата може да създаде проблеми с ерекцията
- Безалкохолната бира от края на 19 в. в САЩ, използвана като средство за пречистване на кръвта
Коментари към Гореща бира с мед, канела и анасон