Вкусен фото полет половин век назад - Първа част

Често поглеждаме в миналото, понякога от носталгия, друг път от чисто любопитство. Днес се връщаме половин век назад, за да видим как са се хранели хората в самолетите. Селекцията е направена от норвежката авиокомпания Scandinavian Airlines и обхваща периода от 1950–1980 години. Тогава пътниците са си хапвали омари, хайвер, раци... Да направим един вкусен полет заедно...
Месните деликатеси са се нарязвали директно на борда. Тогава все още не е имало строги правила за безопасност.
На пътниците от бизнес класата са предлагали да опитат прясна риба и пушени изделия, а напитките са се поднасяли в стъклени чаши.
През 1960 година са използвали изящни сервизи за сервиране на чая.
Пресни плодове?
Разбира се, в икономична класа е по-скромно... Годината е 1960-та.
През 80-те кадрите напомнят съвременните обяди в самолетите.
Истинска шведска маса в бизнес класата.
Шампанско с хайвер...
Изискани ястия, поднесени в порцеланови съдове.
Прясно смлян черен пипер желаете ли?
Останете с нас и във втората част, в която ще се насладим на още вкусна красота в облаците.
Снимки: The SAS Museum
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАЦАНЕТО - ЙОРДАН КОЛЕВ - СИЕЛА
МИКС ЗА ЗЕЛЕНЧУКОВО ЖЕЛЕ 40 г ЗДРАВНИЦА
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ ТИКВЕНИ СЕМКИ 250 мл ЗЕМЕЛА
МИКОНАТУР БИО ПСИЛИУМ ХУСК прах 120 г
ПЕС ПАТРУЛ КОМПЛЕКТ ЗА ХРАНЕНЕ 3 ЧАСТИ ДВУЦВЕТЕН 33452
РОЛКИ С ПЛИКОВЕ ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ * 2
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Регулация на слюноотделянето
- Как да отворим консерва без отварачка или нож?
- Колко време след операция може да се пътува със самолет?
- Как да поднесем храната по оригинален начин - Пета част
- Диета № 4Б - при остри чревни заболявания
- Хранене през тръба
- Бял бор
- Ажгон, Айован
- Как да слабеем, докато спим
- 8 храни, които облекчават болките при артрит - 2 част
Коментари към Вкусен фото полет половин век назад - Първа част