Вина и сирена - кое с какво?

Подготвили сме ви една вкусна и ароматна селекция от вина и сирена, към която едва ли ще останете равнодушни. Ще обърнем внимание на тяхното правилно съчетаване, защото грамотното поднасяне на ястията е гаранция за по-голяма наслада за сетивата, говори за изтънченост, стил и, разбира се, се разкрива истинският вкус на храните и напитките.
Шардоне-Бри
Совиньон Блан-Грюер
Мерло-Гуада
Ризлинг-Рокфор
Каберне Совиньон-Чедър
Пино Гриджо-Рикота
Кианти-Пармиджано-Реджано (Пармезан)
Совиньон Блан-Моцарела
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕАКТИВНА ХРАНИТЕЛНА МАЯ КЛАСИК 100 гр
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТИ ОТ РЕСТОРАНТА НА ГОРДЪН РАМЗИ - ГОРДЪН РАМЗИ - ХЕРМЕС
ДЖИНДЖИФИЛ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СЕДЕМ НАЧИНА - ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР - ХЕРМЕС
ПЕТ СЪСТАВКИ ПО СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ - ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР - ХЕРМЕС
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Полезна информация
- Коприва
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Регулация на слюноотделянето
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Как да отворим консерва без отварачка или нож?
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Мандраке, Мандрагора
- Как да поднесем храната по оригинален начин - Пета част
- Диета № 4Б - при остри чревни заболявания
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
Коментари към Вина и сирена - кое с какво?