Вина и сирена - кое с какво?

Подготвили сме ви една вкусна и ароматна селекция от вина и сирена, към която едва ли ще останете равнодушни. Ще обърнем внимание на тяхното правилно съчетаване, защото грамотното поднасяне на ястията е гаранция за по-голяма наслада за сетивата, говори за изтънченост, стил и, разбира се, се разкрива истинският вкус на храните и напитките.
Шардоне-Бри
Совиньон Блан-Грюер
Мерло-Гуада
Ризлинг-Рокфор
Каберне Совиньон-Чедър
Пино Гриджо-Рикота
Кианти-Пармиджано-Реджано (Пармезан)
Совиньон Блан-Моцарела
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕАКТИВНА ХРАНИТЕЛНА МАЯ КЛАСИК 100 гр
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТИ ОТ РЕСТОРАНТА НА ГОРДЪН РАМЗИ - ГОРДЪН РАМЗИ - ХЕРМЕС
ДЖИНДЖИФИЛ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СЕДЕМ НАЧИНА - ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР - ХЕРМЕС
ПЕТ СЪСТАВКИ ПО СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ - ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Полезна информация
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Консумираме ли достатъчно протеини?
- Салата с нахут, мента, репички, сирене и зеленчуци
- Движения на стомаха
- НАРЕДБА № 10 ОТ 24 МАРТ 2009 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ ПО ЧЛ. 262, АЛ. 6, Т. 1 И Т. 2 ОТ ЗАКОНА ЗА ЛЕКАРСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ В ХУМАННАТА МЕДИЦИНА, НА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ И НА ДИЕТИЧНИ ХРАНИ ЗА СПЕЦИАЛНИ МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ, КАКТО
- Използвайте лавандула, за да успокоите тялото и душата
- Как да поднесем храната по оригинален начин - Десета част
- Хранителни алергии при най-малките
- Балансирайте нивата на кръвна захар с напитка от кокос, банан и бадемово мляко
Коментари към Вина и сирена - кое с какво?