Греяно вино с джинджифил, мед и канела

Необходими продукти:
10 грама канела
10 грама карамфил
20 грама кора от лимон или портокал
10 грама анасон
20 грама мед
10 грама джинджифил
1 литър сухо червено вино (може и полусухо) със 7% алкохол
ром или коняк - по желание
Начин на приготвяне:
Налейте виното в подходящ съд (ако желаете, към него добавете малко ром или коняк). Сложете подправките и затоплете (температурата да бъде до 70 градуса), бъркайки периодично. Не допускайте виното да заври. След като загреете достатъчно, оставете напитката за половин час, за да може да поеме ароматите на подправките. След това прецедете, налейте в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
АКТИВА ПЛЮС ПАСТИЛИ ЗА ГЪРЛО С ВКУС НА ДЖИНДЖИФИЛ, КАНЕЛА И МЕД * 16
ЛОВ ПАУЪР ЗА МЪЖЕ ДОЗИ 10 г * 3
СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ 12 ВИДА ЧАЙ филтър * 180 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Манука
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Коприва
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Противопоказания и странични ефекти на джинджифила
- Великденски курабийки със стафиди и канела
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
Коментари към Греяно вино с джинджифил, мед и канела