Греяно вино с джинджифил, мед и канела

Необходими продукти:
10 грама канела
10 грама карамфил
20 грама кора от лимон или портокал
10 грама анасон
20 грама мед
10 грама джинджифил
1 литър сухо червено вино (може и полусухо) със 7% алкохол
ром или коняк - по желание
Начин на приготвяне:
Налейте виното в подходящ съд (ако желаете, към него добавете малко ром или коняк). Сложете подправките и затоплете (температурата да бъде до 70 градуса), бъркайки периодично. Не допускайте виното да заври. След като загреете достатъчно, оставете напитката за половин час, за да може да поеме ароматите на подправките. След това прецедете, налейте в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ЛОВ ПАУЪР ЗА МЪЖЕ ДОЗИ 10 г * 3
СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ 12 ВИДА ЧАЙ филтър * 180 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
ФЛУЕНД ЕКСТРИЙМ сироп 150 мл SUN WAVE
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН билкови таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Приемът на големи количества канела намалява ефекта на лекарствата
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Канелено дърво, Канела
- Манука
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
Коментари към Греяно вино с джинджифил, мед и канела