Греяно вино с джинджифил, мед и канела

Необходими продукти:
10 грама канела
10 грама карамфил
20 грама кора от лимон или портокал
10 грама анасон
20 грама мед
10 грама джинджифил
1 литър сухо червено вино (може и полусухо) със 7% алкохол
ром или коняк - по желание
Начин на приготвяне:
Налейте виното в подходящ съд (ако желаете, към него добавете малко ром или коняк). Сложете подправките и затоплете (температурата да бъде до 70 градуса), бъркайки периодично. Не допускайте виното да заври. След като загреете достатъчно, оставете напитката за половин час, за да може да поеме ароматите на подправките. След това прецедете, налейте в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ВАНИЛИЯ разтворима напитка на прах 60 г
БИО ИНСТАНТНО ЛАТЕ С ЦИКОРИЯ, БИЛКИ И ПОДПРАВКИ 200 г DARY NATURY
НовВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ЛОВ ПАУЪР ЗА МЪЖЕ ДОЗИ 10 г * 3
СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ 12 ВИДА ЧАЙ филтър * 180 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Бяло вино – ползи и вреди за здравето
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Манука
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Канелено дърво, Канела
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Полезни свойства на канелата
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
Коментари към Греяно вино с джинджифил, мед и канела