Греяно вино с джинджифил, мед и канела
Необходими продукти:
10 грама канела
10 грама карамфил
20 грама кора от лимон или портокал
10 грама анасон
20 грама мед
10 грама джинджифил
1 литър сухо червено вино (може и полусухо) със 7% алкохол
ром или коняк - по желание
Начин на приготвяне:
Налейте виното в подходящ съд (ако желаете, към него добавете малко ром или коняк). Сложете подправките и затоплете (температурата да бъде до 70 градуса), бъркайки периодично. Не допускайте виното да заври. След като загреете достатъчно, оставете напитката за половин час, за да може да поеме ароматите на подправките. След това прецедете, налейте в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЛУЕНД ЕКСТРИЙМ сироп 150 мл SUN WAVE
АКТИВА ПЛЮС ПАСТИЛИ ЗА ГЪРЛО С ВКУС НА ДЖИНДЖИФИЛ, КАНЕЛА И МЕД * 16
ВИП ПАУЪР сироп дози 9 мл * 2
ЕН - ТИ - ТУС С МЕД И ЛИМОН таблетки за смучене * 20 ЕКОФАРМ
ЛОВ ПАУЪР ЗА МЪЖЕ ДОЗИ 10 г * 3
СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ 12 ВИДА ЧАЙ филтър * 180 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Компрес с мед срещу кашлица при деца
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Отслабване с мед и канела
- Бърз лек със сода и мед срещу болезнените афти
- Направете си напитка с уникални лечебни свойства от мляко, мед, ванилия и канела
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Мандраке, Мандрагора
Коментари към Греяно вино с джинджифил, мед и канела