Ветрило от тиквички с кашкавал, масло и колбас
Необходими продукти:
- 2-3 тиквички
- сол, черен пипер
- 50 грама разтопено масло
- 5 грама чесън на прах
- 150 грама настърган кашкавал
- 1-2 стръка пресен копър, наситнен
- 100 грама фино нарязан салам или колбас по избор
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете тиквичките и направете полуразрези по дължина. Подсолете и в разрезите сложете масло, чесън на прах, колбас и кашкавал.
Подправете с нарязан копър, сложете тиквичките в намазнена тава и загрейте фурната на 200 градуса. Изпечете тиквичките за 20-25 минути и поднесете топли, гарнирани със сос по избор.
Бон Апети!
Източник: www.delish.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Мъфини от тиквички с шунка, домати и яйца
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Солен мъфин с овесени ядки и тиквички
- Рецепти за тиквички с пармезан на фурна
- Руло от тиквички с майонеза и чесън
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Зеленчукова пита от тиквички и моркови и млечна заливка с кашкавал и чесън
Коментари към Ветрило от тиквички с кашкавал, масло и колбас