Веган шишчета с тофу и праз

Необходими продукти:
- 200 грама сирене тофу
- 2 стръка праз
- сок от половин лимон
- 1 чаена лъжичка соев сос
- свежи зеленчуци по избор
Начин на приготвяне:
Пригответе дървени шишчета. Нарежете сиренето на кубчета, а праза на кръгчета. Подправете със сок от лимон и соев сос, разбъркайте и нанижете на шишчетата.
Загрейте скара и запечете за 2-3 минути от всяка страна. Подредете в чиния, гарнирайте с нарязани пресни зеленчуци по ваш избор. Поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.rhiansrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ТЕРАЗАЛ ГАСТРО капсули 135 мг * 30
НовТЕРАЗАЛ ГАСТРО ФОРТЕ капсули 250 мг * 30
НовТЕРАЗАЛ ОРАЛ АЛПИЙСКА МАГИЯ таблетки за смучене * 18
НовТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
НовТЕРАЗАЛ ЛОЛИ КИДС близалки * 6
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Тофу в соев сос със сусам
- Хрупкаво тофу без пържене
- 7 храни, които съдържат повече калций от млечните продукти
- Зеленчукови шишчета
- Веган масло
- Пържено тофу с чесън, соев сос и зелен лук
- Домашни вегетариански сандвичи
- Шишчета от пилешко филе в праз и бекон (на жар)
- Вегански пудинг с банани и шоколад
Коментари към Веган шишчета с тофу и праз