Веган шишчета с тофу и праз

Необходими продукти:
- 200 грама сирене тофу
- 2 стръка праз
- сок от половин лимон
- 1 чаена лъжичка соев сос
- свежи зеленчуци по избор
Начин на приготвяне:
Пригответе дървени шишчета. Нарежете сиренето на кубчета, а праза на кръгчета. Подправете със сок от лимон и соев сос, разбъркайте и нанижете на шишчетата.
Загрейте скара и запечете за 2-3 минути от всяка страна. Подредете в чиния, гарнирайте с нарязани пресни зеленчуци по ваш избор. Поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.rhiansrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ТЕРАЗАЛ ГАСТРО капсули 135 мг * 30
ТЕРАЗАЛ ГАСТРО ФОРТЕ капсули 250 мг * 30
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ АЛПИЙСКА МАГИЯ таблетки за смучене * 18
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
ТЕРАЗАЛ ЛОЛИ КИДС близалки * 6
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Зеленчукови шишчета
- Веган майонеза от нахут
- Тофу в соев сос със сусам
- Хрупкаво тофу без пържене
- Отслабване и детоксикация чрез суровоядство
- Шишчета от пилешко филе в праз и бекон (на жар)
- Затвор за родители, които хранят децата си само с растителни продукти
- Веган наденички
- Шишчета с мариновани пилешки дробчета
- Чесън, праз, кромид лук - природните антибиотици, без които не можем през зимата
Коментари към Веган шишчета с тофу и праз