Веган шишчета с тофу и праз

Необходими продукти:
- 200 грама сирене тофу
- 2 стръка праз
- сок от половин лимон
- 1 чаена лъжичка соев сос
- свежи зеленчуци по избор
Начин на приготвяне:
Пригответе дървени шишчета. Нарежете сиренето на кубчета, а праза на кръгчета. Подправете със сок от лимон и соев сос, разбъркайте и нанижете на шишчетата.
Загрейте скара и запечете за 2-3 минути от всяка страна. Подредете в чиния, гарнирайте с нарязани пресни зеленчуци по ваш избор. Поднесете и се насладете на вкуса.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.rhiansrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ТЕРАЗАЛ ГАСТРО капсули 135 мг * 30
НовТЕРАЗАЛ ГАСТРО ФОРТЕ капсули 250 мг * 30
НовТЕРАЗАЛ ОРАЛ АЛПИЙСКА МАГИЯ таблетки за смучене * 18
НовТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
НовТЕРАЗАЛ ЛОЛИ КИДС близалки * 6
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Маринован праз в горчица и бяло вино
- Чеснови гюзлеми с праз и подправки
- Здравословна веган майонеза
- Как нашият свят ще се промени, ако всички станат вегани
- Печен праз в шунка и млечен сос с кашкавал
- 40 вегански десерта, които ще ви се прииска да опитате веднага
- Веган мъфини с овесени ядки, ягоди и банани
- Тофу в соев сос със сусам
- Бързи доматени шишчета с бекон
- Вегани и вегетарианци с 43% по-застрашени от костни фрактури
Коментари към Веган шишчета с тофу и праз