Вегански слънчогледов кашкавал с чесън

Необходими продукти:
1/2 сладка чушка
1/2 морков
800 грама слънчогледови семена (може да сложите малко орехови ядки)
10 - 15 грама сушени гъби
няколко стръка копър
Начин на приготвяне:
Смелете слънчогледовите семена фино (да се получи брашно).
Нарежете зеленчуците на ситно или смелете с помощта на блендера. Смесете всички съставки, налейте вода, колкото да се получи консистенция на тесто. Оформете като топка, изсипете в марля и закачете на топло място за 8 часа.
Веганският кашкавал с чесън е готов за консумация.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
СЛЪНЧОГЛЕДОВО СЕМЕ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 908 г
ДАЙДЖЕСТА КЛИЙНС КОМПЛЕКС ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули * 120 G & G
ЛАДРОМЕ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ ЗА СУХА КОСА И КОЖА 40 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Слънчогледово семе – полезни и вредни свойства
Коментари към Вегански слънчогледов кашкавал с чесън