Вегански слънчогледов кашкавал с чесън
Необходими продукти:
1/2 сладка чушка
1/2 морков
800 грама слънчогледови семена (може да сложите малко орехови ядки)
10 - 15 грама сушени гъби
няколко стръка копър
Начин на приготвяне:
Смелете слънчогледовите семена фино (да се получи брашно).
Нарежете зеленчуците на ситно или смелете с помощта на блендера. Смесете всички съставки, налейте вода, колкото да се получи консистенция на тесто. Оформете като топка, изсипете в марля и закачете на топло място за 8 часа.
Веганският кашкавал с чесън е готов за консумация.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛЪНЧОГЛЕДОВО СЕМЕ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 908 г
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
ЗОЯ БИО СЛЪНЧОГЛЕДОВ ПРОТЕИН на прах 125 гр.
НЕЙЧЪРС ФАЙНЕСТ МЮСЛИ БОДИ КЛИЙНС 350 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Слънчогледово семе – полезни и вредни свойства
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Слънчогледова халва – състав, ползи и рискове за здравето
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Скариди с лимон и чесън на грил-тиган
- Лечебни ползи от чесън
Коментари към Вегански слънчогледов кашкавал с чесън