Вегански слънчогледов кашкавал с чесън

Необходими продукти:
1/2 сладка чушка
1/2 морков
800 грама слънчогледови семена (може да сложите малко орехови ядки)
10 - 15 грама сушени гъби
няколко стръка копър
Начин на приготвяне:
Смелете слънчогледовите семена фино (да се получи брашно).
Нарежете зеленчуците на ситно или смелете с помощта на блендера. Смесете всички съставки, налейте вода, колкото да се получи консистенция на тесто. Оформете като топка, изсипете в марля и закачете на топло място за 8 часа.
Веганският кашкавал с чесън е готов за консумация.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЛЪНЧОГЛЕДОВО СЕМЕ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 908 г
ДАЙДЖЕСТА КЛИЙНС КОМПЛЕКС ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули * 120 G & G
БАСЛЕР ШАМПОАН С ЕКСТРАКТ ОТ КОНСКИ КОСТЕН МОЗЪК 1000 мл
МУСТЕЛА МАСАЖНО ОЛИО С МАСЛО ОТ АВОКАДО 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Лукът и чесънът - мощно оръжие срещу грип и настинка
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Чесън
- Чесново вино спасява от настинки
- Слънчогледово семе – полезни и вредни свойства
Коментари към Вегански слънчогледов кашкавал с чесън