Вегански слънчогледов кашкавал с чесън

Необходими продукти:
1/2 сладка чушка
1/2 морков
800 грама слънчогледови семена (може да сложите малко орехови ядки)
10 - 15 грама сушени гъби
няколко стръка копър
Начин на приготвяне:
Смелете слънчогледовите семена фино (да се получи брашно).
Нарежете зеленчуците на ситно или смелете с помощта на блендера. Смесете всички съставки, налейте вода, колкото да се получи консистенция на тесто. Оформете като топка, изсипете в марля и закачете на топло място за 8 часа.
Веганският кашкавал с чесън е готов за консумация.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
СЛЪНЧОГЛЕДОВО СЕМЕ 200 гр. ЗДРАВНИЦА
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 908 г
ДАЙДЖЕСТА КЛИЙНС КОМПЛЕКС ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули * 120 G & G
БЕНИ ОЗАРЯВАЩ И ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 40 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Ползите за здравето от консумацията на черен чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Момиче не консумира месо в продължение на 9 месеца - резултатите са противоречиви
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Слънчогледово семе – полезни и вредни свойства
Коментари към Вегански слънчогледов кашкавал с чесън