Вафлени кори с кайма
Необходими продукти:
500 грама кайма
150 грама вафлени кори
2 яйца
1 глава лук
магданоз на вкус
сол и смлян черен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разделете вафлените кори.
Към каймата прибавете нарязания на ситно лук, подправките и омесете.
Намажете равномерно корите с каймата и ги слепете две по две. Разрежете на 4 части.
Разбийте яйцето с вилица, подсолете и потопете в него слепените кори. Изпържете ги в нагорещено олио от двете страни, докато се зачервят.
Може да поднесете горещи или като студено предястие.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВА КАЙМА 330 г
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ,ПОДХРАНВАЩ ШАМПОАН ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ С ПАЛМОВО МАСЛО 150 мл.
ГРИЙН ФАРМАСИ ИНТИМЕН ГЕЛ С МЛЕЧНА КИСЕЛИНА, ДЪБОВА КОРА И ЧАЕНО ДЪРВО 300 мл
НУКС МЕН ДУШ ГЕЛ 3 В 1 ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА 200 мл
ВЪРБА КОРА 50 г БИЛКИ КАРМЕН
СУОНСЪН КАТУАБА БАРК капсули 465 мг * 60 SW1436
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Превърнете кората от леска в лекарство срещу бъбречни заболявания
- Панирани шницели от кайма
- Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
- Как да си направим полезен чай от борова кора?
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
- Гнезда от кайма с яйца в доматен сос
- Зелеви сарми с кайма, ориз и гъби
Коментари към Вафлени кори с кайма