Вафлени кори с кайма

Необходими продукти:
500 грама кайма
150 грама вафлени кори
2 яйца
1 глава лук
магданоз на вкус
сол и смлян черен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разделете вафлените кори.
Към каймата прибавете нарязания на ситно лук, подправките и омесете.
Намажете равномерно корите с каймата и ги слепете две по две. Разрежете на 4 части.
Разбийте яйцето с вилица, подсолете и потопете в него слепените кори. Изпържете ги в нагорещено олио от двете страни, докато се зачервят.
Може да поднесете горещи или като студено предястие.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВА КАЙМА 330 г
БИЛКОВА СМЕС ЗА ОТСЛАБВАНЕ 150 гр.
ГРИЙН ФАРМАСИ ИНТИМЕН ГЕЛ С ДЪБОВА КОРА И ЛАЙКА 300 мл
АЛИН ЧАЙ ЗЪРНАСТЕЦ КОРА 30 г
НовНУКС МЕН ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ 150 мл.
ГРИЙН ФАРМАСИ ИНТИМЕН ГЕЛ С ДЪБОВА КОРА И ГРАДИНСКИ ЧАЙ 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйчена запеканка с лук и кайма
- Оризова запеканка с кайма, заквасена сметана и яйце
- Пилешки терин със зеленчуци
- Таралежчета от кайма с плънка от яйца
- Картофени прасковки
- Баница с плънка от кайма и лук
- Използвайте динени кори при отоци, остеохондроза и възпаление на дебелото черво
- Мини пици с кайма, гъби и лук
- Картофи Болонезе
- Гнезда от кайма с кисело зеле
Коментари към Вафлени кори с кайма