Вафлени кори с кайма

Необходими продукти:
500 грама кайма
150 грама вафлени кори
2 яйца
1 глава лук
магданоз на вкус
сол и смлян черен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разделете вафлените кори.
Към каймата прибавете нарязания на ситно лук, подправките и омесете.
Намажете равномерно корите с каймата и ги слепете две по две. Разрежете на 4 части.
Разбийте яйцето с вилица, подсолете и потопете в него слепените кори. Изпържете ги в нагорещено олио от двете страни, докато се зачервят.
Може да поднесете горещи или като студено предястие.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУКС МЕН ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ 150 мл.
ВЪРБА КОРА 50 г БИЛКИ КАРМЕН
СУОНСЪН КОРА ОТ БЯЛА ВЪРБА ЕКСТРАКТ МАКСИМАЛНА СИЛА капсули 500 мг * 60
ПРОМОНУКС МЕН ДУШ ГЕЛ 3 В 1 ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА 200 мл
КОТЕШКИ НОКЪТ КОРА 25 г БИЛКИ КАРМЕН
ЛЕСКА ЛИСТА 50 г БИЛКИ КАРМЕН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
- Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
- Панирани шницели от кайма
- Кора от върба за здрав стомах
- Кошнички от кайма с плънка от кашкавал, сметана и копър
- Печени тиквички с кайма, ориз и домати на фурна
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Гнезда от кайма с яйца в доматен сос
- Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
Коментари към Вафлени кори с кайма