Вафлени кори с кайма
Необходими продукти:
500 грама кайма
150 грама вафлени кори
2 яйца
1 глава лук
магданоз на вкус
сол и смлян черен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разделете вафлените кори.
Към каймата прибавете нарязания на ситно лук, подправките и омесете.
Намажете равномерно корите с каймата и ги слепете две по две. Разрежете на 4 части.
Разбийте яйцето с вилица, подсолете и потопете в него слепените кори. Изпържете ги в нагорещено олио от двете страни, докато се зачервят.
Може да поднесете горещи или като студено предястие.
Добър апетит!
Снимка: ovkuse.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВА КАЙМА 330 г
ВАНИШ PFB серум рол он за враснали косми 93 г
НУКС МЕН ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ 150 мл.
НАТУРАЛИКО ХЕРБАЛ УОТЪР АУЕЙ капсули * 60
СУОНСЪН КОРА ОТ БЯЛА ВЪРБА ЕКСТРАКТ МАКСИМАЛНА СИЛА капсули 500 мг * 60 SWH226
ПРОМОБИЛКОВА СМЕС №15 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Изберете най-хубавия нар на пазара по 4 правила
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
- Бутер баница с кайма
- Задушена елда с кайма, доматено пюре и лук
- Панирани шницели от кайма
- Гнезда от кайма с яйца в доматен сос
- Хапки от кайма с топено сирене и чесън
Коментари към Вафлени кори с кайма