Варена царевица с орехи и стафиди

Необходими продукти:
400 - 500 грама зърна царевица
1/2 чаена чаша орехи
50 грама стафиди
1 супена лъжица пудра захар
Начин на приготвяне:
Сварете царевицата до пълна готовност и внимателно вземете само зърната от кочаните. Смелете орехите и стафидите, прибавете ги към царевицата. Охладете и поднесете с пудра захар
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 G ЗЛАТНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Салата от пилешко с царевица и гъби
- Консервирана царевица (кочани)
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Полента със сирена и гъби
- Ориз с царевица
- Царевични питки на тиган с масло и мента
- Как да изберем и сварим вкусна царевица
- Полента с чери домати, кашкавал и козе сирене
Коментари към Варена царевица с орехи и стафиди