Бъркани яйца с бира, зелен лук и козе сирене

Необходими продукти:
- 4 яйца
- 1 супена лъжица бира
- 60 грама козе сирене
- 3 стръка зелен лук
- 1 супена лъжица краве масло
- сол, черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете ситно лука, натрошете козето сирене.
Разбийте яйцата с вилица или тел за разбиване, към тях прибавете лука и сиренето, подправете. Сгорещете тиган с незалепващо покритие, сложете в него маслото и изсипете яйцата.
Бъркайте, докато се пържат.
Когато са готови, изсипете в чиния, поръсете с нарязани пера пресен лук и поднесете.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: milaclub.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Пържени яйца с колбас и картофи
- Яйца с картофи и шунка на тиган
- Пържени яйца с кайма и домати
- Задушени яйца по гръцки
- Задушени зеленчуци с яйца и кашкавал
- Бъркани яйца с прясно мляко
- Пълнени панирани яйца
Коментари към Бъркани яйца с бира, зелен лук и козе сирене