Бързо домашно сирене с магданоз и чесън
Необходими продукти:
1 литър прясно мляко с висока масленост (колкото по-висока, толкова по-добре)
1 супена лъжица едра сол (ако предпочитате соленото, сложете повече)
400 милилитра сметана с масленост 20%
4 яйца
4 скилидки чесън
магданоз
марля/тензух
Начин на приготвяне:
Налейте млякото в тенджера, добавете солта и оставете да заври. Разбийте сметаната с яйцата и влейте сместа на тънка струя във врящото мляко. Нека всичко се вари в продължение на 5 - 7 минути, бъркайте. Когато се образуват големи "парцали", сложете нарязания магданоз и чесъна. След това прецедете с помощта на марля. Отцедете течността и сложете върху сиренето някаква тежест за 5 - 6 часа, приберете го в хладилника.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
НУРС ДЕТОКС ЛИМОН, ЧЕСЪН И МАГДАНОЗ капсули * 60
АРОМАНДИСЕ ХИЛДЕГАРДЕ АРОМАТНА МОРСКА СОЛ С ПОДПРАВКИ 100 г
ПРОМОМАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Облекчете хемороидите по 3 начина с помощта на чесън
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Тибетската рецепта с чесън - изчиства излишните мазнини и нормализира кръвното налягане
Коментари към Бързо домашно сирене с магданоз и чесън