Бързо домашно сирене с магданоз и чесън
Необходими продукти:
1 литър прясно мляко с висока масленост (колкото по-висока, толкова по-добре)
1 супена лъжица едра сол (ако предпочитате соленото, сложете повече)
400 милилитра сметана с масленост 20%
4 яйца
4 скилидки чесън
магданоз
марля/тензух
Начин на приготвяне:
Налейте млякото в тенджера, добавете солта и оставете да заври. Разбийте сметаната с яйцата и влейте сместа на тънка струя във врящото мляко. Нека всичко се вари в продължение на 5 - 7 минути, бъркайте. Когато се образуват големи "парцали", сложете нарязания магданоз и чесъна. След това прецедете с помощта на марля. Отцедете течността и сложете върху сиренето някаква тежест за 5 - 6 часа, приберете го в хладилника.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
NURS ЖЕЛИРАНИ КАПСУЛИ С ЛИМОН, МАГДАНОЗ И ЧЕСЪН * 60
КАЛИВИТА ЧЕСЪН МАКС дражета * 100
ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ЧЕСЪН ПЛЮС МАГДАНОЗ капсули 545 мг * 100 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Отглеждане на магданоз
- Облекчете синузита с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Бързо домашно сирене с магданоз и чесън