Бързи мариновани ягоди

Необходими продукти:
- 450 грама ягоди, узрели но твърди
- 1 1/2 чаени чаши бял винен оцет
- 1/4 чаена чаша захар
- 2 супени лъжици сол
- 2/3 чаена чаша вода
Начин на приготвяне:
- Измийте старателно ягодите под студена течаща вода, отцедете и прехвърлете в чист стъклен буркан.
- Загрейте оцета, захарта, солта и водата в малка тенджера на средно силен огън. Бъркайте непрекъснато, докато захарта и солта се разтворят напълно.
- Залейте ягодите с маринатата и затворете плътно буркана.
- Оставете го да се охлади напълно на стайна температура.
- Съхранявайте маринованите ягоди в хладилник.
Приятен апетит!
Снимка: bonappetit.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ БАЛСАМ ЗА УСТНИ С ЯГОДА 4.5 г
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА 150 мл
СОУ СИМПЪЛ КОМПЛЕКТ ACNE GONE СТИК 50 мл + БИЛКОВ ЧАЙ 100 г
БИОВЕН БАРСЕЛОНА ЯГОДОВ ГЛОУ СКРАБ ЗА РЕВИТАЛИЗИРАНЕ И ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА 200 г
ГАРДЪН ОФ ЛАЙФ СУРОВ ПРОБИОТИК КОЛОН КЕЪР капсули * 30
Безплатна доставка за България!НИВЕА БАЛСАМ ЗА УСТНИ STRAWBERRY SHINE 4.8 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Аптека "Еова", с. Ягода
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Перфектната марината за пилешко месо
- Трябва ли да режем мустачките на ягодите?
- Ягода, Градинска ягода
- Бързи мариновани домати с чесън и магданоз
Коментари към Бързи мариновани ягоди