Бързи мариновани ягоди

Необходими продукти:
- 450 грама ягоди, узрели но твърди
- 1 1/2 чаени чаши бял винен оцет
- 1/4 чаена чаша захар
- 2 супени лъжици сол
- 2/3 чаена чаша вода
Начин на приготвяне:
- Измийте старателно ягодите под студена течаща вода, отцедете и прехвърлете в чист стъклен буркан.
- Загрейте оцета, захарта, солта и водата в малка тенджера на средно силен огън. Бъркайте непрекъснато, докато захарта и солта се разтворят напълно.
- Залейте ягодите с маринатата и затворете плътно буркана.
- Оставете го да се охлади напълно на стайна температура.
- Съхранявайте маринованите ягоди в хладилник.
Приятен апетит!
Снимка: bonappetit.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИМАЛАЯ БАЛСАМ ЗА УСТНИ С ЯГОДА 4.5 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
МОКРИ КЪРПИ ПАПИЛИОН ЯГОДА * 64
ЛОВАРЕ ЧАЙ В ПИРАМИДА STRAWBERRY MARSHMALLOW филтър * 15
БИОФОРМ НЕФРО КОМПЛЕКС С АРОМАТ НА ЯГОДА прах 150 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Ягодово руло
- Мариновани пилешки хапки
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Мариновано овче сирене с босилек
- Мариновани домати с чесън и лук
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Ягодово смути с банани, овесени ядки и мед
- Бърз ягодов сладкиш с яйца
Коментари към Бързи мариновани ягоди