Бързи мариновани ягоди
Необходими продукти:
- 450 грама ягоди, узрели но твърди
- 1 1/2 чаени чаши бял винен оцет
- 1/4 чаена чаша захар
- 2 супени лъжици сол
- 2/3 чаена чаша вода
Начин на приготвяне:
- Измийте старателно ягодите под студена течаща вода, отцедете и прехвърлете в чист стъклен буркан.
- Загрейте оцета, захарта, солта и водата в малка тенджера на средно силен огън. Бъркайте непрекъснато, докато захарта и солта се разтворят напълно.
- Залейте ягодите с маринатата и затворете плътно буркана.
- Оставете го да се охлади напълно на стайна температура.
- Съхранявайте маринованите ягоди в хладилник.
Приятен апетит!
Снимка: bonappetit.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛКЕМИЛА БОТАНИК ШАМПОАН С КРЕМ И ЯГОДИ 250 мл
ХРИСТИНА КРЕМ ЗА РЪЦЕ И КРАКА ЯГОДА И СМЕТАНА 250 мл
НИВЕА БАЛСАМ ЗА УСТНИ STRAWBERRY SHINE 4.8 г
ПАСТА ЗА ЗЪБИ БОЧКО ЗА БЕБЕ С АРОМАТ НА ЯГОДА 50 мл
ПЛАНЕТА ОРГАНИКА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО ЯГОДА 250 мл
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Ягода – състав и ползи за здравето
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- Ягода, Градинска ягода
- Трябва ли да режем мустачките на ягодите?
- Как да си отгледаме ягоди у дома?
- Ягодов шейк с банани
- Аптека "Еова", с. Ягода
- Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
- Брауни с шоколад и ягоди
Коментари към Бързи мариновани ягоди