Бързи мариновани ягоди
Необходими продукти:
- 450 грама ягоди, узрели но твърди
- 1 1/2 чаени чаши бял винен оцет
- 1/4 чаена чаша захар
- 2 супени лъжици сол
- 2/3 чаена чаша вода
Начин на приготвяне:
- Измийте старателно ягодите под студена течаща вода, отцедете и прехвърлете в чист стъклен буркан.
- Загрейте оцета, захарта, солта и водата в малка тенджера на средно силен огън. Бъркайте непрекъснато, докато захарта и солта се разтворят напълно.
- Залейте ягодите с маринатата и затворете плътно буркана.
- Оставете го да се охлади напълно на стайна температура.
- Съхранявайте маринованите ягоди в хладилник.
Приятен апетит!
Снимка: bonappetit.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREAT PARTEA WINTER 18 ВИДА * 5
НовМЕЛЛИГЕЛ ЯГОДА И КОФЕИН * 12
ГРИЙН БЕАР БЮТИ СМУТИ ЯГОДА 300 г
СУПЕР БЕРИС прах 180 г ХЕЛТ ЕЙД
ЛОВАРЕ ЧАЙ CHAMPAGNE SPLASHES филтър * 32
НовШАМПОАН С АРОМАТ НА ЯГОДА КРЯ - КРЯ (ПА - ПА) 170 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Аптека "Еова", с. Ягода
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Мариновани свински уши
- Ягода, Градинска ягода
- Горска ягода, Дива ягода, Зуница, Звоница, Пламеница, Плюскавица, Плашунка
- Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Мариновани цели моркови с чесън и оцет
- Ягода – състав и ползи за здравето
Коментари към Бързи мариновани ягоди