Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие
Необходими продукти:
200 грама бутер тесто
2 банана
течен шоколад на вкус
захар
канела
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, нарежете го на триъгълници и намажете всеки от тях с течен шоколад (около 1/2 супена лъжица на парче е достатъчно).
Обелете бананите, нарежете на 4 части, които подредете върху тестото. Навийте рула, прищипете краищата им, за да не се вижда плънката.
Оваляйте бутерките първо в захар, след това в канела и подредете в тава, покрита с пергамент.
Изпечете ги във фурната при температура от 190 градуса са около 10-15 минути.
Хапнете ги топли, докато шоколадът все още се разтича.
Добър апетит!
Снимка: povarenok.nam
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ НЕКТАР ОТ ЯБЪЛКИ, МОРКОВИ И БАНАНИ 250 мл
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ПАСТА ЗА ЗЪБИ БОЧКО ЗА БЕБЕ С АРОМАТ НА БАНАН 50 мл
АЛАЙВ течен мултивитамин 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ МАНГО И БАНАНИ 190 г
ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ ПРОБИОТИК ЗА ГЪРЛО ЗА ДЕЦА С БАНАН таблетки за смучене * 32
ТермолабилниРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Използвайте бананови кори за подхранване на растенията
- Банан
- Бананите – причиняват или облекчават запека
- Консумирайте банани и кисело мляко срещу диария
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Подхранете кожата на лицето с бананова кора
- Перфектните бананови мъфини
- Ягодов шейк с банани
Коментари към Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие