Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие

Необходими продукти:
200 грама бутер тесто
2 банана
течен шоколад на вкус
захар
канела
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, нарежете го на триъгълници и намажете всеки от тях с течен шоколад (около 1/2 супена лъжица на парче е достатъчно).
Обелете бананите, нарежете на 4 части, които подредете върху тестото. Навийте рула, прищипете краищата им, за да не се вижда плънката.
Оваляйте бутерките първо в захар, след това в канела и подредете в тава, покрита с пергамент.
Изпечете ги във фурната при температура от 190 градуса са около 10-15 минути.
Хапнете ги топли, докато шоколадът все още се разтича.
Добър апетит!
Снимка: povarenok.nam
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПУНШ ЧЕРЕШОВА ЛИМОНАДА прах 300 г
РАЙСКИ БАНАН ЛИОФИЛИЗИРАНИ ПЛОДОВЕ НА ПРАХ 100 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Защо яденето на банан преди лягане помага да заспите бързо
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Как да замразим банани по най-правилния начин
- Избелете зъбите си за 2 седмици с бананова кора
- Излекувайте гастрита за няколко дни само с банани
- Използвайте бананови кори за подхранване на растенията
- При високо кръвно изяжте 1 банан или 1 небелен картоф
- Перфектните бананови мъфини
- Използвайте 12 практични приложения на банановата кора
- Банан
Коментари към Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие