Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие

Необходими продукти:
200 грама бутер тесто
2 банана
течен шоколад на вкус
захар
канела
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, нарежете го на триъгълници и намажете всеки от тях с течен шоколад (около 1/2 супена лъжица на парче е достатъчно).
Обелете бананите, нарежете на 4 части, които подредете върху тестото. Навийте рула, прищипете краищата им, за да не се вижда плънката.
Оваляйте бутерките първо в захар, след това в канела и подредете в тава, покрита с пергамент.
Изпечете ги във фурната при температура от 190 градуса са около 10-15 минути.
Хапнете ги топли, докато шоколадът все още се разтича.
Добър апетит!
Снимка: povarenok.nam
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН прах неовкусен 1кг НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!МИКС ЗА ПУДИНГ С ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 50 г ЗДРАВНИЦА
БИОВЕН БАРСЕЛОНА ВИТАМИН C ГЛОУ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ОРГАНИЧЕН БАНАН ЗА СИЯЙНА КОЖА 200 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Захарни бутер кифлички
- Ягодово смути с банани, овесени ядки и мед
- Ягодово смути с бадеми, банан и мента
- Възстановете и подхранете кожата на лицето и шията си с маска от банан, жълтък и мед
- Бананово смути с прясно мляко и череши
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Спаначени бутер рулца с рикота
- Бананово смути с тиквени семена и овесени ядки
- Бананово смути със зелен чай, спанак и овесени ядки
Коментари към Бутерки с банани и шоколад с канелено покритие