Бургери с пуешко месо
Пуешкото месо е нискокалорично, засища и съдържа много протеини. Ако искате да си направите бургери, може да го ползвате като здравословен заместител на свинското месо. Съставките за тази рецепта са за 4 бургера, а приготвянето ще отнеме само 20 минути.
Необходими продукти
- 450 грама кайма от пуешко месо
Начин на приготвяне
Вземете голяма купа и в нея сложете пуешката кайма. Разбийте яйцето, добавете галетата, зеления лук, чесъна, джинджифила и соевия сос. Разбъркайте всички съставки добре и оформете от готовата смес 4 бургера.
Сложете олиото в голям тиган и го загрейте на средно висока температура. Запържете бургерите по 4-5 минути от всяка страна. Поръсете с магданоза и сложете в питките за хамбургери. Може да добавите към бургера други съставки по ваш избор. Експериментирайте и да ви е сладко!
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Класически сос за хамбургери
- Хамбургери с плънка от сирена, броколи, яйца и подправки
- Домашни вегетариански сандвичи
- Бургер с телешко и ананас
- Пухкави джобчета с бирено тесто, пуешко и кашкавал
- Солена торта Чийзбургер
- Бургер със свинско бонфиле, сос Айоли и салата от резене
- Мини хамбургери с ананас, сос Терияки, авокадо и сьомга
- Бургер изкуство
- Сочни бургери в бекон на фурна
Коментари към Бургери с пуешко месо