Булгур с чесън и зеленчуци

Необходими продукти:
1,5 чаена чаша булгур
2 домата
1 супена лъжица сух джоджен
2 чаени чаши микс от замразени зеленчуци (зелен фасул, грах, моркови, чушки, царевица)
около 3 чаени чаши гореща вода
2 супени лъжици олио
2 глави чесън
2 люти чушки
Начин на приготвяне:
Нарежете доматите на малки кубчета, отстранете най-горния слой на чесъна, скилидките не обелвайте.
Сгорещете олиото в подходящ съд, изсипете в него микса от замразени зеленчуци, налейте горещата вода и сложете булгура. След това прибавете доматите, сол на вкус и джоджена.
Разбъркайте всичко и сложете главите чесън при останалите продукти, също лютите чушки (цели).
Затворете съда с капак и нека ястието се приготвя на среден огън, докато се поеме всичката вода.
Поднесете го горещо.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GARDEN МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30
УРЕД ЗА ВАРЕНЕ НА ОРИЗ И ЗЕЛЕНЧУЦИ 2.2 л
НАТРОЛ ДЖУС ФЕСТИВ капсули 60 + 60
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
СУОНСЪН ЗЕЛЕНЧУЦИ ЗА ЖИВОТ таблетки * 300
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Ползи за здравето от консумацията на булгур
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Рецепти за маринован чесън с подправки (консервиран и за директна консумация)
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
Коментари към Булгур с чесън и зеленчуци