Брускети с домати и чедър
Необходими продукти:
За една порция:
- 1 диагонално нарязана филийка от франзела
- 2 малки резена домати
- 1 1/2 чаена лъжица настърган чедър
- Щипка едро смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Препечете филийката и отгоре й сложете двата резени домати. Покрийте със сиренето и поръсете с черния пипер. Запечете само на горен реотан във фурната или на парти грил, докато чедъра започне да се разтапя и да образува мехурчета.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: eatingwell.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Брускети с дип от риба тон и крема сирене
- Брускети с масло и печен чесън
- Сладки брускети с меко сирене, ябълки, орехи и мед
- Брускети с кашкавал, яйце, крема сирене и самардала
- Брускети с крема, каперси и пушена сьомга
- Брускети с аншоа и ванилово масло
- Брускети с рикота и гъби
- Пица-брускети
Коментари към Брускети с домати и чедър