Бонбони от извара и шоколад с ядково покритие

Необходими продукти:
- 100 грама черен шоколад
- 250 грама зърнеста извара (с ронлива текстура)
- 5 супени лъжици пудра захар
- 40 грама краве масло
- 30 грама ядки по избор
- щипка ванилия
Начин на приготвяне:
С помощта на блендер миксирайте пудрата захар и изварата до пълна еднородност на консистенцията. Ако желаете, подсладете повече.
Кравето масло и черния шоколад разтопете заедно на водна баня. Налейте при изварата и разбъркайте двете смеси.
От това "тесто" оформете бонбони с големина на орех (получават е 10-12 броя), оваляйте от всички страни в натрошените ядки и приберете в хладилника.
Въоръжете се с няколкочасово търпение, след което може да си хапнете от получената неустоимост.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pikabu.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
КАНТАРЕУС ОРАЛ дъвчащи бонбони * 50
КАРМОЛИС БОНБОНИ С ДЖИНДЖИФИЛ, МЕД И ВИТАМИН C 75 г
ДЖО ЕНД ДЖО НЕВРО СТОП пастили 80 г ПОРТОКАЛ
ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
БОНБОНИ АЛПИ * 100
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Домашни шоколадови бонбони
- Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Бонбони от сушени плодове
- Шоколадови кексчета с пълнеж от извара
- Срещу кашлица и зачервено гърло ще ви помогне компрес с извара
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
Коментари към Бонбони от извара и шоколад с ядково покритие