Бонбони от извара и шоколад с ядково покритие

Необходими продукти:
- 100 грама черен шоколад
- 250 грама зърнеста извара (с ронлива текстура)
- 5 супени лъжици пудра захар
- 40 грама краве масло
- 30 грама ядки по избор
- щипка ванилия
Начин на приготвяне:
С помощта на блендер миксирайте пудрата захар и изварата до пълна еднородност на консистенцията. Ако желаете, подсладете повече.
Кравето масло и черния шоколад разтопете заедно на водна баня. Налейте при изварата и разбъркайте двете смеси.
От това "тесто" оформете бонбони с големина на орех (получават е 10-12 броя), оваляйте от всички страни в натрошените ядки и приберете в хладилника.
Въоръжете се с няколкочасово търпение, след което може да си хапнете от получената неустоимост.
Да ви е сладко!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: pikabu.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОНБОНИ ОЛИПС ЛИМОН + ПОРТОКАЛ + ВИТАМИН C
АЛПИ ДЪВЧАЩИ БОНБОНИ С ПЪЛНЕЖ МАГАРЕШКО МЛЯКО И ШОКОЛАД 60 г
ПРОМОБОНБОНИ ОЛИПС МЕНТОЛ И ЕВКАЛИПТ
БОНБОНИ ПРОТИВ КОМАРИ БОДИ ГАРД С ЦИТРОНЕЛА 50 гр.
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
РЕСКЮ ГЪМИ НАЙТ дъвчащи бонбони * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Домашни шоколадови бонбони
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Рулца от печени чушки с извара и орехи
- Срещу кашлица и зачервено гърло ще ви помогне компрес с извара
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Преслава Велкова: Ръчният шоколад If You говори вместо вас
Коментари към Бонбони от извара и шоколад с ядково покритие