Боб с орехи и чесън в бира
Необходими продукти:
2 чаени чаши боб
1 чаена чаша орехови ядки
250 милилитра бира
1 глава чесън
пресен магданоз
1 супена лъжица захар
сок от 1 нар
сол и черен пипер на вкус
печена червена чушка по желание
Начин на приготвяне:
Накиснете боба в бирата, налейте и студена вода. След това сварете до омекване в същата течност и я отцедете.
Смелете чесъна и орехите, магданоза нарежете на ситно. Към тях прибавете готовия боб, подправете със сока от нар, сложете захарта, сол и черен пипер на вкус.
Ако желаете, сложете и нарязана печена червена чушка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ ФИЛТЪР ФИТОЛЕК ДИАБЕТ * 20
ДИАБЕТАЛ капки 100 мл
БИОДОКТОР ДИАБЕТО солуцио 50 мл.
УРИКЛАР капсули * 30
БИОВЕА БЯЛ БОБ ЕКСТРАКТ капсули 1000 мг * 100
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Боб с наденица и кисело зеле
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Боб с пилешко месо
- Бобови култури
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
- Чай от бобени шушулки при диабет
- Запечен боб с наденица и чесън
- Супа минестроне с бекон
- Печен боб с лук
Коментари към Боб с орехи и чесън в бира