Боб с орехи и чесън в бира

Необходими продукти:
2 чаени чаши боб
1 чаена чаша орехови ядки
250 милилитра бира
1 глава чесън
пресен магданоз
1 супена лъжица захар
сок от 1 нар
сол и черен пипер на вкус
печена червена чушка по желание
Начин на приготвяне:
Накиснете боба в бирата, налейте и студена вода. След това сварете до омекване в същата течност и я отцедете.
Смелете чесъна и орехите, магданоза нарежете на ситно. Към тях прибавете готовия боб, подправете със сока от нар, сложете захарта, сол и черен пипер на вкус.
Ако желаете, сложете и нарязана печена червена чушка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
МАЙПРОТЕИН ИМПАКТ ВЕГАН БЛЕНД 1 кг
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко
- Лобио - дип от червен боб и орехи
- Супа от бял боб със спанак
- Бобови култури
- Маринован бял боб
- Боб на фурна с домати и спанак
- Задушен боб с агнешко в бира
- Салата от бял боб с чесън
Коментари към Боб с орехи и чесън в бира