Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Бисквитена торта с крем ванилия и шоколадова глазура

Бисквитена торта с крем ванилия и шоколадова глазура

от 03 дек 2018г.
Бисквитена торта с крем ванилия и шоколадова глазура - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 2 1/2 чаена чаша прясно мляко
  • 2 пакетчета ванилов пудинг
  • 1 консерва от 400 грама кондензирано мляко
  • бисквити (или грахам крекери)
  • 1 1/2 чаена чаша студена сметана за готвене
  • 2 супени лъжици пудра захар
  • 1 чаена лъжица екстракт от ванилия

за ганаша:

  • 1 чаена чаша сметана
  • 2 чаени чаши шоколадов чипс или шоколад
  • 1/2 чаена чаша шоколадови капки за поръсване

Начин на приготвяне:

Пригответе пудинга, като смесете млякото, ваниловия пудинг и кондензираното мляко. Бъркайте, докато се сгъсти - за около 3-4 минути.

Разбийте сметаната, захарта и ванилията с миксер докато сместа стане пухкава и я прибавете към ваниловия пудинг.

За ганаша загрейте сметаната и гореща я излейте върху шоколадовия чипс. Изчакайте 2 минути, след което разбъркайте, за да се получи еднородна смес.

Подредете тортата, като редувате бисквити и ванилов крем, накрая полейте с шоколадовия ганаш. Поръсете с шоколадовите капки и охладете (ако ганашът е топъл, изчакайте 5 минути, преди да добавите шоколадовите капки, за да не се разтопят).

Приберете в хладилник за 4 часа, след което сервирайте.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com

Още по темата:
  • Сладкиш от бисквити с бял шоколад, крема сирене и къпини Сладкиш от бисквити с бял шоколад, крема сирене и къпини
  • Солена бисквитена торта с риба, гъби и кашкавал Солена бисквитена торта с риба, гъби и кашкавал
  • Шоколадова торта с бисквити и кондензирано мляко Шоколадова торта с бисквити и кондензирано мляко
  • Бисквитена торта с маскарпоне и кондензирано мляко Бисквитена торта с маскарпоне и кондензирано мляко
5.0/5 1 оценка

Коментари към Бисквитена торта с крем ванилия и шоколадова глазура

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Бисквитена торта с крем ванилия и шоколадова глазура
    www.framar.bg 
    на 16 September 2025 в 20:25
    Коментирайте "Бисквитена торта с крем ванилия и шоколадова глазура"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Десерти
  • Кейкове и торти
  • Шоколадова торта с бисквити и кондензирано мляко
  • Бисквитена торта с маскарпоне и кондензирано мляко
  • Бишкотена торта с яйчен крем, плодов сироп и орехи
  • Бисквитена торта с маскарпоне
  • Сиропирана бишкотена торта с карамелизирани орехи и млечен крем
  • Бишкотена торта със смокини и млечен крем
  • Обърната млечна торта Орео
  • Бисквитено руло с маслен кокосов крем
  • Торта без печене с карамел и фъстъци
  • Сладкиш от бисквити с бял шоколад, крема сирене и къпини
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Организмът не усвоява всички протеини по един и същи начинОрганизмът не усвоява всички протеини по един и същи начин

Организмът не усвоява всички протеини по един и същи начин

от 16 сеп 2025г.Прочети повече
Свързват употребата на канабис с четирикратно по-висок риск от развитие на диабетСвързват употребата на канабис с четирикратно по-висок риск от развитие на диабет

Свързват употребата на канабис с четирикратно по-висок риск от развитие на диабет

от 16 сеп 2025г.Прочети повече
„Зомби“ клетки след прекарана инфекция отключват синдром на хронична умора„Зомби“ клетки след прекарана инфекция отключват синдром на хронична умора

„Зомби“ клетки след прекарана инфекция отключват синдром на хронична умора

от 16 сеп 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Добра майка ли съм - проучване на momfident.io

преди 19 дни, 4 часа и 48 мин.

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 62 дни, 7 часа и 7 мин.
Всички

АНКЕТА

На каква възраст е вашият личен лекар?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ФИКСИРАЩ КОЛАН ЗА РАМЕНЕН ПОЯС модел 4075 размери XS, S, M, L

МАГХЕРБС ЛИПОЗОМЕН ВИТАМИН C сироп 220 мл

НАКИТНИК модел 2081 универсален размер

БИОДЕРМА ПИГМЕНТБИО КОМПЛЕКТ ИЗСВЕТЛЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ 40 мл + ИЗСВЕТЛЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ 50 мл

ЛАЙФ ЕКСТЕНШЪН ВИТАМИН D3 капсули 1000 IU * 250

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

АДЕМТА 400 мг стомашно-устойчиви таблетки 400 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 сеп 2025г. в 17:03:12

КСАРЕЛТО таблетки 20 мг * 28 BAYER

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 сеп 2025г. в 17:01:37

АДЕМТА 400 мг стомашно-устойчиви таблетки 400 мг * 20

Коментар на: Mariq Rainova от 16 сеп 2025г. в 16:38:18

7-дневна пречистваща диета и трайно отслабване с до 10 килограма

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 сеп 2025г. в 16:27:40

КСАРЕЛТО таблетки 20 мг * 28 BAYER

Коментар на: Здравейте от 16 сеп 2025г. в 15:59:34
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival