Бананови питки

Необходими продукти:
2 банана
1 чаена чаша захар
1/2 чаена чаша брашно
1/4 чаена чаша прясно мляко
1 яйце
2 супени лъжици олио
Начин на приготвяне:
Обелете бананите, нарежете на едри парчета, сложете ги в подходящ същ. Прибавете яйцето, млякото и захарта, разбийте. След това изсипете брашното в сместа и разбъркайте бързо.
Загребвайте с лъжица от комбинацията и изпечете питки в тиган с олиото, като обръщате от двете страни до зачервяване.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ИНСТАНТНА МЛЕЧНА КАША ЛЕКА НОЩ БАНАН И СУХАР 250 г
БИОХЕРБА БРАШНО ОТ БЪЛГАРСКА ШИПКА 150 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ ШИПКОВО БРАШНО 250 г
НОВАЛАК ALLERNOVA AR 0-36 месеца 400 г
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО КОКОСОВО БРАШНО 200 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И АРОНИЯ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Цветни рулца от тортила питки
- Тутманик
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Банан
- Бързи питки без месене
- Рецепта за домашно самонабухващо брашно
- Смути с мед, орехи и банан
Коментари към Бананови питки