Бананови питки
Необходими продукти:
2 банана
1 чаена чаша захар
1/2 чаена чаша брашно
1/4 чаена чаша прясно мляко
1 яйце
2 супени лъжици олио
Начин на приготвяне:
Обелете бананите, нарежете на едри парчета, сложете ги в подходящ същ. Прибавете яйцето, млякото и захарта, разбийте. След това изсипете брашното в сместа и разбъркайте бързо.
Загребвайте с лъжица от комбинацията и изпечете питки в тиган с олиото, като обръщате от двете страни до зачервяване.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ИНСТАНТНА МЛЕЧНА КАША ЛЕКА НОЩ БАНАН И СУХАР 250 г
БИОХЕРБА БРАШНО ОТ БЪЛГАРСКА ШИПКА 150 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И АРОНИЯ 250 г
ДАРОВИТА БРАШНО ОТ ЧЕРЕН СУСАМ 200 г
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО КОКОСОВО БРАШНО 200 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И КОПРИВА 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Как да съхраняваме бананите у дома, за да не почерняват бързо
- Тутманик
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Бананите помагат при хемороиди
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Бързи питки без месене
- Усукана сладка питка с течен шоколад
Коментари към Бананови питки