Ароматна печена царевица

Необходими продукти:
3 кочана царевица
100 грама масло
4 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз, копър
няколко пера зелен лук
1/2 ч. л. къри
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Смесете маслото с кърито, пипера, нарязаните на ситно магданоз, копър, лук, чесън и разбъркайте. Посолете царевицата и обилно намажете с ароматното масло. Увийте плътно кочаните с фолио и сложете да се пекат във фурната при 200 градуса в продължение на 40 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 M МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
АМИКС УАКСИ ГОУ 2 кг
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
ДРЕНАКС ФОРТЕ МЕТАБОЛ ФАСТ саше * 20
Нов ПРОМОБИОТИНА МАСКА - БАЛСАМ ЗА КОСА С ШИПКОВО МАСЛО И ВИТАМИН B7 250 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Царевичен хляб с кашкавал и зелен лук
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
- Царевичен сладкиш с прясно мляко и ананас
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Рулца от печени чушки с шунка и извара
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
Коментари към Ароматна печена царевица