Ароматна печена царевица

Необходими продукти:
3 кочана царевица
100 грама масло
4 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз, копър
няколко пера зелен лук
1/2 ч. л. къри
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Смесете маслото с кърито, пипера, нарязаните на ситно магданоз, копър, лук, чесън и разбъркайте. Посолете царевицата и обилно намажете с ароматното масло. Увийте плътно кочаните с фолио и сложете да се пекат във фурната при 200 градуса в продължение на 40 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 G ЗЛАТНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Салата от пилешко с царевица и гъби
- Консервирана царевица (кочани)
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Полента със сирена и гъби
- Ориз с царевица
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
Коментари към Ароматна печена царевица