Ароматна печена царевица
Необходими продукти:
3 кочана царевица
100 грама масло
4 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз, копър
няколко пера зелен лук
1/2 ч. л. къри
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Смесете маслото с кърито, пипера, нарязаните на ситно магданоз, копър, лук, чесън и разбъркайте. Посолете царевицата и обилно намажете с ароматното масло. Увийте плътно кочаните с фолио и сложете да се пекат във фурната при 200 градуса в продължение на 40 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
ПЕЧЕНА СОЯ 200 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
БИОТИНА ШАМПОАН ЗА КОСА С ШИПКОВО МАСЛО И ВИТАМИН B7 250 мл.
ОСТРОВИТ ЦАРЕВИЧНО БРАШНО 1000 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Печени моркови с чесън и пармезан
- Царевична запеканка със спанак
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Варена царевица в прясно мляко и масло
Коментари към Ароматна печена царевица