Ароматна печена царевица

Необходими продукти:
3 кочана царевица
100 грама масло
4 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз, копър
няколко пера зелен лук
1/2 ч. л. къри
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Смесете маслото с кърито, пипера, нарязаните на ситно магданоз, копър, лук, чесън и разбъркайте. Посолете царевицата и обилно намажете с ароматното масло. Увийте плътно кочаните с фолио и сложете да се пекат във фурната при 200 градуса в продължение на 40 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 M МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
ЖАН Д'АРСЕЛ HYDRATANTE ДЪЛБОКО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ 15 мл
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
БИОТИНА ЛОСИОН ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ С ШИПКОВО МАСЛО И ВИТАМИН B7 250 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Пилешки крилца на фурна с хрупкава коричка
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на царевично брашно?
- Салата от репички с царевица и краставици
- Хрупкави бадемови аспержи на фурна
Коментари към Ароматна печена царевица