Авокадо Сюрприз

Необходими продукти за две порции:
- 2 броя авокадо
- 2 яйца
- 100 грама бекон, нарязан фино
- мазнина за пържене
- сол и черен пипер
- стреч фолио
Начин на приготвяне:
Почистете и обелете авокадото. Издълбайте с лъжичка средата, така че да побере едно яйце.
Вземете купички, застелете ги със стреч фолио, намажете със зехтин и чукнете яйцата.
Поширайте ги в гореща вода и ги сложете в половините от авокадото.
Слепете двете части, обвийте ги с резенчетата бекон и запечете на слаб огън от всички страни.
Подправете със сол, черен пипер и поднесете предястието топло, гарнирано със салата по избор.
Добър апетит!
Източник: www.chefclub.tv
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КРИКС капсули * 30
АФРОДИТА ШАМПОАН FAMILY ЯЙЧЕН 750 мл
ЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
ПЮР НУТРИШЪН ПАСТЬОРИЗИРАН ЯЙЧЕН БЕЛТЪК 1000 мл
ОВОРОН капсули * 48 НАТУРФАРМА
ГРЕВИЯ NEM - НАТУРАЛНА МЕМБРАНА ОТ ЯЙЧЕНИ ЧЕРУПКИ капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Отглеждане на авокадо
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Яйце на фазан
- Трябва ли яйцата да се съхраняват в хладилник
- Гълъбово яйце
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Втора част
Коментари към Авокадо Сюрприз