Шоколадова глазура за любимите сладкиши

Необходими продукти:
100 грама пудра захар
2 - 3 супени лъжици какао на прах
5 супени лъжици прясно мляко
1,5 супена лъжица размекнато масло
щипка ванилия (по желание)
Начин на приготвяне:
Смесете пудрата захар с какаото на прах, добавете топлото мляко, размекнатото масло и ванилия, ако желаете. Разбъркайте всичко много добре и ще се получи красива блестяща глазура. Тъй като се стяга бързо, добре е да я приготвяте, когато кексчето, сладкишът или тортата са вече готови. Ако все пак допуснете да се втвърди прекалено или това се случи веднага след направата, сложете още малко масло или мляко.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ МАСЛЕНО - ЗАХАРЕН ПИЛИНГ ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ШОКОЛАД 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Лимонов сладкиш с прясно мляко и масло
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Черният шоколад понижава кръвното налягане
- Черният шоколад има положителен ефект върху черния дроб
- Какви са ползите от консумацията на млечен шоколад
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Сладкиш с ябълки и смокини
- Ябълков сладкиш с орехи, бадеми и канела
Коментари към Шоколадова глазура за любимите сладкиши