Шницели от шунка и кашкавал

Необходими продукти:
шунка
кашкавал
4 яйца
брашно
галета
олио
Начин на приготвяне:
Нарежете шунката и кашкавала на еднакви парчета, но да не са прекалено тънки.
"Сглобете" шницела, подреждайки шунка, кашкавал, шунка, кашкавал, шунка.
Разбийте яйцата с вилица. След това оваляйте шницелите в брашното, после потопете в яйцата, следва отново брашно, яйца и завършете с галета.
Изпържете в нагорещеното олио до образуването на златиста коричка.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Панирани шницели от кайма
- Пилешки шницел с млечен сос грейви
- Шницели с плънка от яйца и кашкавал
- Паниран телешки шницел
- Пуешки шницел с пилешко
- Свински шницел, паниран в пармезан
- Шницели на фурна с плънка от кашкавал и яйца
- Свински шницели с лимон
- Панирани пилешки шницели със сусам
- Пилешки шницели с доматен сос с лук и чесън
Коментари към Шницели от шунка и кашкавал