Сьомга на фурна с хрупкава коричка

Необходими продукти:
4 парчета филе от сьомга
2 супени лъжици горчица
2 чаени лъжици мащерка
2/3 чаена чаша галета
1/2 чаена лъжица червен пипер
2 супени лъжици нарязан магданоз
сол, пипер и зехтин - на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 205 градуса. Застелете дъното на тава с фолио и върху него сложете парчетата риба с кожата надолу. Поръсете със сол и пипер. В малка купа смесете горчицата с 1 чаена лъжичка от мащерката, а в друг съд - галетата с останалата мащерка, 4 чаени лъжички зехтин, червения пипер и магданоза. Добавете сол и черен пипер на вкус. Намажете рибата със сместа от горчицата, отгоре поръсете с комбинацията от галета и подправки. Поставете във фурната и нека сьомгата се пече до готовност. Поднесете веднага.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЖЕЙМИСЪН РИБЕНО МАСЛО ОТ ДИВА СЬОМГА капсули 1000 мг * 90
АБОФАРМА ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 1000 мг * 60
АБОФАРМА ОМЕГА 3 МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули 500 мг * 120
ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули 1300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Червена риба, вид сьомга (Кета)
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Крем супа от сьомга с картофи и лук
- Сьомга
- Сьомга с киноа, броколи и портокалов дресинг
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Макаронена салата със сьомга и зеленчуци
Коментари към Сьомга на фурна с хрупкава коричка